Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada

Polecane posty

Gość gość

Witam, wiem że to forum dla kobiet ale muszę się komuś wygadać.. Otóż jestem z dziewczyną 11 miesięcy w zwiazku. Kochamy się i bardzo dbamy o siebie. W październiku dowiedziałem się że dziewczyna zdradziła mnie wakacje. Powiedziała mi że ukrywała to przede mną bo nie chce mnie stracić. Robiła sobie ze swoim ledwo co poznanym "koleżką" petting. W********m się niemiłosiernie . Wybaczyłem jej ale cały czas chodzi mi to po głowie. Minęło już tyle czasu a nadal sobie o tym przypominam i czuję pewien wstręt. Powiedziała mi że żałuje i nigdy już tego nie zrobi bo przez ten czas kiedy to ukrywała czuła się jak totalne g****o. Można ponownie zaufać takiej osobie i żyć bez lęku że znowu cię zdradzi i to będzie koniec? Przypomnę że od tamtego czasu robi cały czas tak żebyśmy się nie kłócili i żebym nie miał powodu do zazdrości... Co o tym sądzicie?

Uważam że petting w dobie nawyków współczesnych ludzi znaczy tyle co zwykły masaż ramion. Naprawdę nie masz się czym przejmować kolego.

Gość gość
Wspomnę że zachowuje się jakby się tym nie przejmowała i mówi że cierpi ale wewnętrznie.. Że co? :_:

Gość gość
ehhem..z powodu "masażu" czula się jak g****o?

Gość gość
Z powodu że robił jej palcówe i ona mu waliła gruche

Gość gość
I co o tym sądzicie

Gość gość
petting to tylko inna nazwa na to że brała w kakao, każ jej badania na syfy zrobić