Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy WY także nie lubicie ludzi którzy mają lepiej od Was?

Polecane posty

Gość gość

Bo mnie k***ica strzela jak widze , ze ktos ma znacznie lepiej i ze łatwiej mu przychodzi coś , na czym mi zalezy. Jeżeli ktoś osiągnie coś ciężka i uczciwa praca to jestem trochę zazdrosna, ale podziw jest większy i nie życzę zle, wręcz przeciwnie. Ale jak widzę kogos komu" sie udalo" to lecą takie zlorzeczenia, ze hej. Nie mam żadnych wyrzutów :)

Gość gośćikj88uhu
Mi tez łatwiej wszystko przychodzi bo jestem ładna i do tego mam znajomosc****ewnie nie jeden z tobie podobnych mnie za to nie znosi ale ja mam na takich jak ty wyj****e..life is brutal ładni wygadani ze znajomosciami mają łatwiej,inni muszą ciezko pracować,takie jest zycie i lepiej sie z tym pogódz zamiast zatruwać chorą nienawiscią i zawiscią..ja w odróznieniu od ciebie nikomu niczego nie zazdroszcze

Gość gość
No nie dziwne, że nie zazdroscisz - nie rób z siebie takiego pustaka.

Gość gość
Ja nie zazdroszczę takim ludziom, tzn. mimo wszystko nie chciałabym być na ich miejscu, wiedząc w jaki sposób osiągnęli to co mają ( Nie piszę tutaj o b. pracowitych ludziach). Wielu z nich nie lubię, bo nie są dla mnie obiektywnie fajni. Wielu z nich straciło kontakt z rzeczywistością dawno temu, a nieuświadomiona pycha rozdęła ich jak balon.

Gość gość
Ja jestem katoliczka i sadze, ze nie ma im czego zazdroscic. Kogo diabel chce zagarnac to daje mu pieniadze.

Gość gość
Jeśli ktoś na coś zapracował uczciwie to może i zazdroszczę ale nie złożyczę, natomiast jak ktoś czyimś kosztem wzbił się wyżej to gardze takim.

Gość gość
Zazdroszcze urody i zdrowia bo to jest losowe i bardzo poprawia jakość życia, kasy i tak dalej nie

Gość gość
Ja nienawidzę takich zazdrosnych żmij jak wy. Jestem atrakcyjna i mam dobra prace i wiekszosc jakby mogła wydrapalaby mi oczy. Łatwiej zaatakować czy zgnoic ta lepsza niz sie wziac za siebie i zrobic cos ze swoim życiem zeby jej dorównać

Gość gość
Haha najlepszy był ból znajomych jak się koledzy dowiedzieli, że rodzice dali mi na medycynę niestacjonarną 200 000 i Volvo haha szczególnie koleżanki ból o******cy

Gość gość
Według polaczlow każdy kto ma kasę to ukradł. Nawet jak ciezko na to zapracował to dorabiają sobie ideologie ze ukradł albo sie puściła. Ale przez to sie tylko ośmieszajcie bo pokazujecie swoją frustracje z życia

Gość gość
14:11 Łatwo mowic jakby ci ktos wylal kubel kwasu na morde to szybko bys nabrala pokory

Gość gość
14:13 nie ma czegoś takiego jak medycyna niestacjonarna hahaha ale wpadłeś w swoją własna scieme.

Gość gość
To wpisz w internet ośle

Gość gość
Nic nie poradzę na to ze urodziłam sie ładna, mam sie oszpecić zeby pare frustratek lepiej sie poczuła??? Wy jestescie nienormalni tutaj. Tak sfrustrowanych ludzi jak na tym forum jeszcze nigdy nie spotkałam radzę wam sie udać do psychiatry leczyć niska samoocene

Gość gość
I co z tego zdechniesz i nic z tych twoich bogactw ci nie zostanie, a za unoszenie sie pycha i czucie 'lepsza' trafisz na pewno nie do nieba. Takiej idiotki jak ty myślą że każdy im wszystkiego zazdrości. Ja nie zazdroszcze bo to mi nic nie da, po prostu mi zle ze inni maja wszystko a ja nic, ale nie winie za to nikogo, raczej los/Boga czy szatana, jak zwal tak zwal, ale nienawidzę próżności takich pustych debili

Gość gość
Pozostaje jedynie współczuć, bo tacy ludzie jak autorka są toksyczni i mają p********e życie, łącznie z osobami im towarzyszącymi.

Gość gość
Ma racje medycynę mozna studiować tylko dziennie, ale idiota hahah

Gość gość
No dobrze, są to studia dzienne płatne kretyni

Gość gość
I co ci z tej frustracji przybywa tylko zmarszczek i siwych wlosow a piękne zadowolone z życia promienieja i pięknieją

Gość gość
14:17 Nie musisz sie sama oszpecac ale los Ci odplaci jak będziesz sie tak wywyzszac i nie dlatego że ktoś ci tak życzy, tylko znam takie przykłady z życia. Wiec lepiej nic nie mowic niz szczekac morda, bo jest jakas sila na tym świecie która nad tym wszystkim czuwa i tyle.

Gość gość
Ja sie nie wywyższam ale jestem pewna siebie i zadowolona ze swojej urody i nie bede cicho siedziec w kacie smutna ze mam lepiej od innych tylko dlatego zeby nie urazić jakiejś frustratki. Przykro mi z jej powodu ale to ona ma problem ze siebie nie akceptuje.

Gość gość
Piekniej sobie tylko nie zapominaj ze zycie jest zaskakujące, wiem to z autopsji

Gość gość
14:13 Lepiej siedź cicho bo jeszcze cię okradną. Wiem co piszę. I nie musisz dziękować za radę.

Gość gość
Ale co macie pretensję do kogoś, że ma zaradnych rodziców, którzy zadbali o właściwy start dzieci. Kupili auto, mieszkanie i załatwili dobrą pracę. Miejcie pretensję do własnych rodziców, że nic wam nie dali i posłali w świat z goła du/pą.

Gość gość
Poza tym atrakcyjność to nie tylko ladna buzia ale charakter, otwartość na ludzi, pewność siebie. Skroro nie jetescie piękne to pracujecie nad osobowością a zaraz zobaczycie zmianę jak was ludzie traktują. Jak chcecie byc atrakcyjne będąc tak sfrustrowane i jeszcze złorzeczac każdemu kto ma lepiej???! Sorry ale w ten sposób jeszcze pogarszacie swoją sytuacje

Gość gość
frustraci wola kogoś zbesztac bo w ten sposób usprawiedliaja przed samym sobą swoją nieporadnośc albo lenistwo. Widza tylko to co chca zobaczyć. To tak jak z lewandowskim. Każdy widzi jego wille i loty helikopterem, ale o tym ze z********a od 5 rano swieta nie swieta trening po kilkanaście godzin dZennie i juz od dzieciństwa. O tym sie nie mowi i nie piszą w szmatlawcach o tym.

Gość gość
Co ty mozesz kutwa wiedzieć jak ci wszystko tatus z mamusia dali

Gość gość
Ale co sie dziwić to jest forum dla patologii i gimbazy wiec nie mozna za duzo oczekiwać

Gość gość
14:34 ciesz sie ze sa jeszcze tacy jak ja dzieki którym dostajesz rentę albo zasiłek dla bezrobotnych, bo gdyby nie my - przedsiębiorczy, pracowici ludzie zdechł byś z głodu

Gość gość
Tez sie zachowujesz jak patola, dali ci kase ci twoi staruszkowie, ale w wychowaniu Ciebie to sie nie przylozyli tylko rozpuszczona gowniare wypuscili w świat akurat tego nie zazdroszcze, ja pochodze z biednej rodziny i choc czesto nienawidzę nojej rodziny to wole to niz byc takim zepsutym bananowym dzieckiem co nie ma pojecia o życiu. Ale na kazdego przychodzi pora bo jesteśmy na tym chorym swiecie po to żeby cierpiec i to nikogo nie omija