Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

najszybszy i najpewnieszy sposob aby przestac zyc?

Polecane posty

Gość gość
Inaccessible89 i jakie dałeś prezenty rodzinie swojego mężczyzny?

nie daje rady, nawet z inna dziewczyną poznaną na innym forum próbowałem pisać też na gg :D ale mi nie wychodzi :(

Gość gość
Szybki i najpewniejszy to zawsze mi sie wydawalo, ze kladziesz glowe na szynie i przejezdza ci po niej pociag. Szybko i pewnie. Co o tym sadzicie?

Poczekaj z tym jeszcze. gość dziś To bardzo egoistyczny sposób na samobójstwo. Motorniczy czy jak tam się ten zawód nazywa, ma traumę do końca życia. Setki ludzi mają problemy w pracy czy inne z powodu spóźnienia. gość dziś Koszyk ze słodkościami i zdrową żywnością.

Gość gość
Ja wezmę garść psychotropów i założę pętle na szyję. Psychotropy sprawią, że usnę a pętla zapewni, że na wieki.

a co myslicie aby sie pociąc nie chce byc cale zycie sam a nikogo innego juz nie pokocham i do tego nikt mnie nie lubi juz

Gość gość
Dash Rysiu, włącz sobie Noxelię na SU jak będzie, padniesz na zawał.

Gość gość
Umrzeć, podobno działa ale nie sprawdzałem więc gwarancji nie daję :P

Gość gość
Przeciez masz prawko i samochod z 2015r. I jestes lepszy od innych przegrywow :-D

Gość gość
gość dziś Ponieważ mieszkam blisko torów kolejowych, wlaśnie ten sposób zawsze wydawał mi sie najskuteczniejszy, jest tylko jeden problem. Maszynista gdy zobaczy przeszkode na torach natychmiast hamuje co skutkuje blokada kół. Nawet w nocy mają takie światla, że z daleka wszystko widzi, wiem bo gdu przechodziłem kiedyś przez tory, a pociąg byl jakiś 1 kilometr ode mnie to już trąbil. Jeżdżą bardzo wolno pociągi towarowe i trzebabyloby wsunąć szybko szyje na szynę na w polowie skladu, wtedy by się udalo. Oczywiście odradzam to i nikogo do tego nie namawiam. zycie jest piękne, a kazdy kryzys kiedyś minie.