Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadek

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny Miałam nieszczęśliwy wypadek ale na szczęscie nic poważnego mi się nie stało. Przez kilka dni miałam duzego krwiaka. Aktualnie jestem na zwolnieniu lekarskim, Czy należy mi się odszkodowanie? Od kogo ma je uzyskać? Mam starać się o nie sama czy lepiej jak skorzystam z firmy ?

A ten wypadek był w miejscu pracy ? Czy gdzie konkretnie ? Jeśli w miejscu pracy i było to spowodowane zaniedbaniami ze strony pracodawcy który nie dopilnował pewnych kwestii z Kodeksu pracy to na pewno możesz domagać się odszkodowania . Jest jednak pewne że po tym szef raczej nie będzie chciał cię dalej widzieć na danym stanowisku pracy i atmosfera nie będzie należała do najmilszych . Jeśli wiesz że gdzie indziej znajdziesz sobie pracę to ja na twoim miejscu zdecydowałabym się walczyć o to odszkodowanie . Jeśli jednak wiesz że będziesz miał duże problemy ze znalezieniem pracy po przelicz sobie dokładnie Czy kwota odszkodowania będzie dla ciebie odpowiednia i czy ci się to wszystko opłaci . niestety takie życie i trzeba brać pod uwagę różne warianty

Gość gość
Jeśli to był wypadek komunikacyjny, nie z Twojej winy, to również auto zastępcze ci się należy. Tutaj http://www.eucocar.pl jest ciekawa propozycja. Warto sobie ją sprawdzić. Rozliczenia mają bezgotówkowe.

Gość gość
Napisz pomoc@zcdf.info postaram się pomoc szybko

Gość gość
EuCO odzyskuje odszkodowania. Mają agentów w całej Polsce. Skontaktuj się koniecznie z nimi.

Gość gość
Europejskie Centrum Odszkodowań pomogło mi jakieś 2-3 lata temu Są ok