Gość gośćmyszka Napisano Styczeń 30, 2017 Jakobina nie przejmuj się ja tez waze się codziennie.Zawsze jest tak że rano wazy się ok.kilo mniej a wieczorem więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SSmanka Napisano Styczeń 30, 2017 Hej, a ja jeszcze w wyrku. Odsypiam sesję. Potem idę ćwiczyć z Mel B . :) Nowy poniedziałek... Nowy tydzień... Nowy etap :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzia88 Napisano Styczeń 30, 2017 chyba tez sie przylacze,od jakiegos czasu juz mi ubylo moze ze 3kg,ale w bardzo dluugim czasie ;/ planuje jeszcze ok10kg. na sniadanie byl serek wieski.narazie nie pocwicze bo mnie przeziebienie rozlozylo. ps.mam 157cm i 58,5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basii 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Pełen sukces :-) czyli plan na styczeń w pełni wykonany: Na wadze równo 60, czyli 5 kg mniej!!! Ja nie mam limitu wagowego. Zobaczymy ile samo spadnie, przy takim moim nowym i zdrowym odżywianiu. Ale liczę, że na wiosnę będę musiała kredyt wziąć na nowe ciuchy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basii 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Synapsa, ja też namawiam męża na odchudzanie, waży ze 130kg!!! Ale on wogole nie czuje takiej potrzeby. Zje obiad, a potem nawpierdziela się ciastek chipsów kielbas... Najczęściej w nocy, żebym nie widziała. Do diety trzeba dorosnąć, samemu chcieć coś zmienić. Inaczej nie ma sensu nawet zaczynać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elka 42 Napisano Styczeń 30, 2017 Basii gratki U mnie też spadek 72,2 jupiiiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaPaprotka1989 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Hej co do meza to wiadomo ze mi przeszlo nie bierzcie wszystkiego na powaznie. A tak na wstepnie 100 g ryzu suchego ma 344 kcal a 100 g ugotowanego zaledwoe 98kcal wiec roznica jest. Ser nie wiem dlaczego jest po roztopieniu kaloryczniejszy tak mi powiedziano kiedys przed odchidzaniem i w takiej formiw go nie jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaPaprotka1989 0 Napisano Styczeń 30, 2017 A tu cos o ryzu dlaczego warto go jesc np przy altywnosci fizycznej:) http://kulturystyka.pl/piec-ciekawostek-na-temat-ryzu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaPaprotka1989 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Super macie spadki dziewczyny,ja sie zastanawiam czy dzis sie zwazyc czy tak jak pisalam W srode. 5 kg to jeden rozmiar no gratuluje naprawde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaPaprotka1989 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Jednak dzis nie staje na wage. Na sniadanie zjadlam kawalek ciasta i teraz pije kawe. Choc robilam tak jak w pszepisie to jest za slodkie. Wiec spakuje dla rodzicow i dla babci niech jedza a reszte maz zje bo to tez lasuch i tez nie lekki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parasole 3 Napisano Styczeń 30, 2017 Zmiana kaloryczności 100 gramów ryżu wynika z tego, że ryż pęcznieje w wodzie - w jednym ziarenku jest nadal tyle samo kalorii tylko jest ono większe i cięższe, ot cała tajemnica. Martusia199367, Twój post jest naprawdę straszny. Po co tyle hejtu, kobieto? Aż zacytuję dla potomności: "Nie rozumiem kobiet które mają lub na siłe chcą mieć niedowagę i ważyć 50 czy 45 kg przy wzroście powyżej 165cm bo to jest niezdrowe i nienormalne, takie laski wyglądają jak dziwolągi, taga figura to wiocha straszna, zero krągłości i kobiecych kształtów, wyglądają jak tranzwestyta lub facet po zmienie płci, nie raz zastanawialam sie czy przede mną stoi facet po zmianie płci czy kobieta, trzeba być chorym psychicznie żeby chcieć tak wyglądać, nie znam faceta któremu by się podobał taki dziwoląg, a mój facet brzydził by sie mnie jakbym miała niedowagę bo nie przypominałabym mu seksownej kobiety a ponętne krągłości to synonim kobiecości" Potem tylko tyle: 1. Współczuję faceta, niezły z niego wieśniak skoro brzydziłby się Tobą, gdyby wahnęła Ci się waga... 2. Musisz mieć niezłe kompleksy, że taką nienawiścią zioniesz od chudych lasek, masakra. :D 3. Skąd przekonanie, że kobiece ciało jest stworzone dla facetów i dziewczyny powinny wszystko robić, żeby się "podobać"? Dziewczyny, nie wiem jak wy, ale ja odchudzam się dla zdrowia, po to żeby lepiej czuć się we własnym ciele i mniej myśleć nad tym, w co by się ubrać, żeby mi boczki czy inne wałki nie wystawały. I zdanie facetów na ten temat mnie nie interesuje. Ani obcych facetów, ani nawet mojego własnego faceta (który nie ma zresztą żadnych zastrzeżeń co do mojej figury, bo podobam mu się i grubsza i chudsza). Hejtowanie chudych kobiet nie różni się niczym od hejtowania grubych kobiet. Aż przykro czytać, że laska stoi za jakąś obcą kobietą w kolejce i aż ocieka jadem. Po co? Chyba tylko po to, żeby samemu się lepiej poczuć, kosztem kogoś innego. Smutne. Wszystkie jesteśmy kobiece. I grube i chude, i łyse po chemii też, i na wózku i o kulach! Takie posty jak ten, który zacytowałam powyżej bardzo dobrze pokazują wszystko co jest z tym światem nie tak: dopasuj się do jakichś abstrakcyjnych kanonów "piękna", bo cię zniszczą i zaszczują. Każdy zasługuje na szacunek, bez względu na to jak wygląda. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZielonaPaprotka1989 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Parasole spokojnie,nie ma co nerwow tracic. Co do ryzu jest tak jak piszesz. Co nie zmienia faktu ze lepiej wszystko wazyc po ugotowaniu. A faceci tylko dlatego nie chca aby baby sie odchudzaly bo nie chca aby sie bardziej innym podobaly. Nie kazdy tak ma,ale wiekszosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakobina 4 Napisano Styczeń 30, 2017 Basii super wynik ja tez tak chcialam ale wyszlo tylko 3kg. No ale kilka dni mi sie zdarzyły ciężkie. Teraz rano 97.5 wieczorek 99.5 duzy sskok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakobina 4 Napisano Styczeń 30, 2017 Parasole popieram Cie. Ja waze prawie100kg kiedys wazylam 65kg moj maz kocha mnie i wspiera w kazdej decyzji. Pomaga mi walczyc z moimi slabosciami ale zawsze powtarza ze cokolwiek by sie stalo to i tak dla niego jestem piękna. I szkoda mi tych dziewczyn co tak bardzo pragna akceptacji szczegolnie facetow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Parasole dobrze powiedziane, podpisuje sie pod tym rekoma, nogami a gdybym ich nie miala to i ustami, i kazda czescia mojego kobiecego ciala. Ja sie odchudzam dla SIEBIE, glownym powodem jest dobre samopoczucie i zmieszczenie sie w ubrania w ktore miescilam sie lekko ponad rok temu. 65kg to moj cel, ale wiem ze przy moim wzroscie i budowie jest to waga minimalna. Dziewczyny gratuluje spadkow! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zochaher 0 Napisano Styczeń 30, 2017 czeeeeesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Jakobina po co sie wazysz 2 razy dziennie? Przeciez to bez sensu, prowadzi do frustracji, zniechecenia i co za tym idzie czasami porzucenia diety. Pamietaj tez ze waga to tylko wyznacznik tego czy wszystko idzie w dobrym kierunku. Moze stac, wzrastac a w Twoim organizmie i tak dzieja sie dobre i pozytywne rzeczy. Wsluchaj sie w swoje cialo, odstaw wage a odzyskasz spokoj, amen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ARDO Napisano Styczeń 30, 2017 Chciałam tylko powiedzieć że ja mam chlopieca sylwetkę i jak transwestyra wyglądam teraz. Moja talia rysuje się delikatnie dopiero jak waze 57 kg. Wtedy też czuję się lepiej ze sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakobina 4 Napisano Styczeń 30, 2017 Fiale wiem wiem masz racje ale jakoś tak bardzo boje sie nie wazyc ze strace nad nia kotrole. Wiem ze to okropne uczucie kiedy waga rosnie ale i bardzo mobilizujace kiedy widzę spadek. Choc wczoraj czulam sie okropnie jak zobaczylam te liczbe. W srode wyciagne baterie. Z natury jestem leniem wiec nie bedzie mi sie chcialo ich wsadzac. Wlize je za miesiac i obybyl spadek bo wpadne w wielkiego dola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Jesli pasuje Ci raz na miesiac to ok, ja sprawdzam co tydzien, nie czesciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcia44 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Ardo 173cm (63.1)----------------63.1 -------------cel 57kg Baaaasia 180cm (83.5)-----------82.1--------------cel? Basii 165cm (65)-------------------61.1--------------cel? Czanka 165cm (69.5)-------------69.5--------------cel? Edziaaaaaa Elcia44 172cm(120,10)----------115.6--------------cel 79 kg Elfka86 165cm (89)---------------88--------------cel---65kg Elka42 170cm (73.6)--------------73.6------------cel 65kg Fiale 177cm (77.9)--------------- 77.2--------------cel? Goscmyszka 173cm (107.9)-----82--------------cel 72kg Gosckinia160 cm(83)------------81--------------cel? Jakobina 169cm (100.5)---------97--------------cel 65kg KKKaczucha 158cm(59)-----------59--------------cel 52kg Mała88x 155cm(90kg)------------90--------------cel? Meliskaaa 164cm (94.6)----------82--------------cel? Misialina55 172cm (60)-----------60--------------cel? Parasole 173cm (77.4)-----------71.1--------------cel? Pola39 Pppkkk 178cm (85)---------------78--------------cel? Sabinka10 Ssmanka 175cm (105)------------105,8-----------cel 68kg ZielonaPap89 163cm (71.4)----67.3--------------cel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiale 0 Napisano Styczeń 30, 2017 odchorowalam troche tego cheat meala wczorajszego. Czulam sie przejedzona, mimo ze obiad byl o 17, o 22.30 w lozku jeszcze nie czulam glodu. Na pewno piers i warzywa nie zaszkodzily, tylko to mieso kielbasiane. Dzisiaj nowy dzien, trzeba kontynuowac dietke, w sobote chce zobaczyc 0.5 kg mniej. Na sniadanie owsianka, zaraz bede jesc drugie - ciasteczka zbozowe. Lunch kanapka z metka lososiowa, mniammmmm Jak mnie zassie to zjem podwieczorek Na obiad kurczak z wczoraj z tortilla i warzywami plus sos czosnkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parasole 3 Napisano Styczeń 30, 2017 Ja się ważę raz w tygodniu i Wam też polecam. Tyle wystarczy, żeby się kontrolować. Jak widzę, że waga stoi albo skoczyło do góry sto gramów to bardziej się pilnuję w kolejnym tygodniu. :) Przed @ zwykle waga stoi mi w miejscu, albo nawet mam coś na plusie, ale w kolejnym tygodniu ubywa wtedy więcej. :) Teraz mam niestety zastój, ale nie mogę włączyć więcej sportu, bo mam szwy po wycięciu znamienia, więc ani ćwiczyć ani pływać... zostaje tylko rower. Dobrze, że mam maskę antysmogową. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parasole 3 Napisano Styczeń 30, 2017 PS U mnie na śniadanie jogurt z dobrym i bezcukrowym muesli, a co dalej zobaczymy. Nie wiadomo, czy będę miała dziś w pracy czas, żeby wyjść na lunch. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basii 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Haha Nie chciałabyś Jakobina, bo mi te dwa kilo z cycków zleciało.:-) :-) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elka 42 Napisano Styczeń 30, 2017 Wpisze mi któras dobra duszyczka 72,2 do tabelki- prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcia44 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Czesc dziewczyny))dopialam swoj cel czli 79 kg to jest cel na teraz ))) a pozniej zobaczymy .. zmienilam tez obecna wage , wazenie bylo dzis rano..Jakobina ja tez zwazylam sie kiedys wieczorem jak spojrzalam na licznik to juz tego wiecej nie robie ))) waze sie tylko rano co jakis czas ))by zobaczyc czy waga spada, czy nie popelniam bledow w diecie, bo to sa moje poczatki z dieta wiec warto kontrolowac jak reaguje na nia moje kg )))Mialam dzs w planie dlugi spacer bo ostatnio ciagle spiaca jestem ,a tu pada ehh...wiec cwiczenia w domu. milego dnia ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcia44 0 Napisano Styczeń 30, 2017 basii ja bym chciala z cyckow ))))) to moja najwieksza zmora ((( ciezary przed soba dzwigac ((problem mam z cwiczeniami bo przeszkadzaja (( czekam na te chwile az mi z nich kg zleci )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcia44 0 Napisano Styczeń 30, 2017 Ardo 173cm (63.1)----------------63.1 -------------cel 57kg Baaaasia 180cm (83.5)-----------82.1--------------cel? Basii 165cm (65)-------------------61.1--------------cel? Czanka 165cm (69.5)-------------69.5--------------cel? Edziaaaaaa Elcia44 172cm(120,10)-----116,4-----115.6-------cel 79 kg Elfka86 165cm (89)---------------88--------------cel---65kg Elka42 170cm (73.6)---73.6--72,2----------cel 65kg Fiale 177cm (77.9)--------------- 77.2--------------cel? Goscmyszka 173cm (107.9)-----82--------------cel 72kg Gosckinia160 cm(83)------------81--------------cel? Jakobina 169cm (100.5)---------97--------------cel 65kg KKKaczucha 158cm(59)-----------59--------------cel 52kg Mała88x 155cm(90kg)------------90--------------cel? Meliskaaa 164cm (94.6)----------82--------------cel? Misialina55 172cm (60)-----------60--------------cel? Parasole 173cm (77.4)-----------71.1--------------cel? Pola39 Pppkkk 178cm (85)---------------78--------------cel? Sabinka10 Ssmanka 175cm (105)------------105,8-----------cel 68kg ZielonaPap89 163cm (71.4)----67.3--------------cel? Fiale dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcia44 0 Napisano Styczeń 30, 2017 elka42 dopisalam twoje kg..))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach