Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chceSieZmienic

Facet mnie nie szanuje ogolnie do bani

Polecane posty

Gość chceSieZmienic

Czy warto z nadchodzącym rokiem zmienić swoje życie? Przewartościować je w końcu? Mam córeczkę dla której chciałabym być lepszą mamą. Ale przez jej ojca jestem wiecznie nerwowa i odreagowuje to na niej. Mój związek to przyzwyczajenie i jesteśmy ze sobą tylko dla córki. Nigdzie nie bywamy , nigdy nie pojechalismy choćby nad morze, a to rzut beretem... Tyle by pisać. Chciałabym złapać kondycję i zacząć biegać bądź korzystać z siłowni, jestem strasznie szczupła ale w głębi siebie czuje się jak dziad... Pale papierosy (4 dziennie)tez bym chciała rzucić. Nie wiem jak zacząć to wszystko zmieniać. Jest ktoś w podobnej sytuacji? Mam 26 lat gdyby to miało znaczenie...

Gość gość
czemu cię nie szanuje? co niby robisz nie tak?

Gość gość
Ja też mam b.podobna sytuację. Mam córkę z nieodpowiednim facetem, jesteśmy ze sobą z przyzwyczajenia, dla dziecka. Nie kochamy się. Też pale i mam 27lat on ma 35...I nigdzie nie jeździmy itd. 3rok siedzę w sylwestra w domu bo on nie ma ochoty nigdzie isc...tez chciałabym coś zmienić ale nie wiem jak się za to zabrać...

Gość gość
normalnie, rozejść się i zacząć żyć

Gość gość
Zawsze warto zmienić swoje życie i zawalczyć o siebie . Na początek proponuje cwiczenia z ewą chodakowską i jej strone na facebooku ( kiedyś jej nie lubiłam) jej treningi dają taką wewnętrzną siłę ż można góry przenosić i zaczynasz pomału być coraz bardziej pewna siebie i swoich oczach coraz więcej warta. ( ja trenuję już rok i naprawdę wiele w życiu zmieniłam i nie chodzi tu o wage bo szczupła byłam zawsze.

Gość chceSieZmienic
U mnie jest większa różnica wieku. Kiedyś zabierał jakieś panienki wszędzie, a swojej rodziny nigdzie, bo niby taki zapracowany, a robi to co wczesniej. Nie szanuje bo traktuje mnie jak służącą. Nic nigdy w domu nie zrobi, przy dziecku tez nic nie zrobi... Szkoda gadać. Czasem potrzebuje odpocząć to nie ma opcji, ciągle jestem zabiegana . Nigdy nie mam chwili dla siebie.

Gość gość
Na swoim przykładzie napiszę. W naszym związku nie ma przyzwyczajenia, małżeństwo 14 lat. Mój mąż ma to szczęście, że mam 100 pomysłów na minutę. Ciągle męża zaskakuję. Jak to mówią: stara i durna. Niektóre pomysły są .... ale jemu się podobają. On mi robi niespodzianki i ja jemu też. Od niespodzianek erotycznych np: sex na grzybach po piękne drobiazgi. Zadbajcie same o Wasz związek. Naprawdę faceci są mało skomplikowani i im niewiele do szczęścia potrzeba. Za to doceniają kreatywność. Ja nawet jak się nie cieszę na widok męża to i tak na zewnątrz się cieszę. Związek to drobiazgi, niestety. Ja jestem i matką i przede wszystkim żoną.

Gość gość
A ile ma dziecko?? Łatwo się mówi ,,rozejść się,i zacząć żyć,, gdyby to było takie proste. Dziecko jest bardzo przywiązane do swojego taty.

Gość gość
Jeszcze wam sie dopy nie wytańcowały? To korzystać z rad powyżej - wskakiwać pod nowego kotasa. I alleluja. I do przodu. A potem sie zobaczy...

Gość chceSieZmienic
Córka ma 6 lat. Mojego faceta nie da się czymkolwiek zaskoczyć, ilez ja nie próbowałam.... Nie wiem czy to wiek czy co? Siedzi tylko w domu z drinkiem i nic więcej. O siebie dba bardzo, ale mnie i córkę ma gdzieś. Ciągle zły ..taki malkontent straszny.

Gość chceSieZmienic
Ja nie napisałam, ze chce nowego związku . Tylko chce zmienić siebie, żeby w końcu czuć się ze sobą szczęśliwa. Ja szczęśliwa to i dziecko szczęśliwe.

Gość gość
Dziecko to ci wystarczy zabrać i będzie szczęśliwe. Swoje frustracje wyładowujesz na dziecku? Wyładuj na facecie - jak ci w końcu w ryj piźnie to od razu sie wyluzujesz!

Gość gość
"Ale przez jej ojca jestem wiecznie nerwowa i odreagowuje to na niej. Mój związek to przyzwyczajenie i jesteśmy ze sobą tylko dla córki. " " Siedzi tylko w domu z drinkiem i nic więcej. O siebie dba bardzo, ale mnie i córkę ma gdzieś. " " Nic nigdy w domu nie zrobi, przy dziecku tez nic nie zrobi... " x I Ty piszesz, że jesteście razem DLA DZIECKA? Co u diabła niby dziecko ma z tego związku? To, ze mamusia wyżywa się na nim?

Gość gość
"Ja nie napisałam, ze chce nowego związku . Tylko chce zmienić siebie, żeby w końcu czuć się ze sobą szczęśliwa. Ja szczęśliwa to i dziecko szczęśliwe." Jak będziesz dalej z kimś, kto Cię nie szanuje to na 100 % staniesz się szczęśliwsza..