Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakiegoś faceta który nie jest chamski i prymitywny

Polecane posty

Gość gość

Czasem pozory mylą. Na przykład potrzebowałam małej informacji od wspólpracownika, ktory uchodzi za kulturalnego i grzecznego. Za pierwszym razem nie było problemu , kosztowało go to zaledwie trzy minuty, był miły i uprzejmy. Dodam, że nie chodziło o i formację którą mogę sama zdobyć. Miesiąc pózniej również się zapytałam grzecznie i był zimny, oschły i niechętny. Pomimo tego że nie jest typowym obrzydliwym chamskim agresorem. Według mnie jak ktoś jest kulturalny tylko raz a potem już mu się nie chce, niewiele się rózni od zwykłego buca

Gość gość
Znam wielu kulturalnych mezczyzn i 8 na 10 jest singlami albo starymi kawalerami. Chlopak mogl miec wtedy zly dzień. Ludzie w nerwach czasem mowia cos czego normalnie by nie powiedzieli.

Gość gość
Też mam złe dni ale się nie wyżywam. Nie miał złego dnia bo zanim się spytałam był miły

Gość gość
Na chamstwo nie ma wytłumaczenia. Choćby ktoś umarł z rodziny, w pracy trzeba się szczerzyć i nie robić cyrków. Tak nas szkolili. A dobrze wychowanych facetów znam. Widać rodzice zadbali o to w dzieciństwie i zostało im na zawsze. Jak ktoś prymitywny od małego i mamusia nie nauczyła to potem tak to wygląda: "Nie pomogą doktoraty, kiedy człowiek chamowaty " ☺

Gość gość
Kobiety na pewno nie znają, bo takich olewają, jakby byli przezroczyści.

Gość gość
Wy jesteście idealne fałszywe suuuuki