Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS RAZ NA 2 TYGODNIE...

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem z moim facetem od 2 lat a od roku mieszkamy razem.. mam 20 lat a on 22, problem tkwi w tym że on mi chce sie kochać, probowalam juz wszystkiego.. w tym ciuszkow, musze go blagac zeby zrobic mu loda.. (a mam pewnosc ze robie to doskonale :) jest mu dobrze, dochodzi.. a jak pytam czy sie pokochamy albo probuje jjakoś to zainicjowac to zawsze sie jakos wykreci.. mowi ze nadal go pociagam itp.. ale ja przestaje w to wierzyc, jestem sklonna i probowalam zadowalac go w kazdy sposob :( o co chodzi?! pomocy.. nie moge tak dluzej. Wiele razy probowalam z nim rozmawiac ale żadnych skutkow to nie przynioslo.. nic a nic sie nie zmienil :|

Gość gość
Mój mąż był taki sam ciągle zmęczony seks raz na miesiąc i uwierz mi rozmowa w końcu pomogła oraz pokazanie jednego z topiku na kafe teraz kochamy sie co dwa/trzy dni i bardzo to doceniam :-)

Gość gość
Zostaw nieudacznika.

Gość gość
lepiej raz na dwa tygodnie niż wcale :P

Gość gość
Chetnie poznam Cię. Ja Ci nigdy nieodmowię.. mogę kochać się 24h

Gość gość
ja wiem czy lepiej raz na dwa tygodnie niz wcale... potrzebuje tego po prostu,czuje ze z powodu braku sensu nasz zwiazek sie rozpada.. jest coraz bardziej oschle..

Gość gość
Nic nie poradzisz, albo twój facet ma mało chęci i nie potrzebuje seksu, albo niestety ty mu nie pasujesz.

Gość gość
Chętnie popisze z jakims facetem od 30 w góre.. Moze byc tez zonaty - oby malo przywiazany do zony :D fatima.m@vp.pl