Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy łatwo zaliczyć w swingers clubie?

Polecane posty

Gość gość

Czy łatwo zaliczyć w swingers clubie? Jestem singlem, czy jeśli pójdę do takiego miejsca to łatwo zaliczę? Wiem, że na niektóre imprezy wpuszczają singli. Jak tam jest? Co robić? Jak się ubrać? Czy jest tam bezpiecznie? Czy jest anonimowo? Czy łatwo wychaczyć jakąś chętną kobietę?

Gość gość
Amator łatwiej duupy :p

Gość gość
Ktoś się wypowie?

Gość gość
Nie, nie łatwo. Jak masz niewyjściowy ryj to i swing club ci nie pomoże.

Gość gość
Myślałem, że jeśli jest impreza typu gangbang to łatwo zaliczyć. Czy nawet tam trudno puknąć laskę? Nie jestem wymagający co do wyglądu. Byle nie była bardzo brzydka.

Gość gość
Skoro Ty masz takie wymagania, to najpierw zapytaj jakie wymagania na laska, którą będziesz chciał przelecieć.

Gość gość
Facet singiel musi placic za wejscie lepiej juz idz do agencji tam zaliczenie laski jest pewniejsze

Gość gość
pajac mysli ze wchodzi do clubu i juz dziewczyna nastawia mu cipke

Gość gość
Łatwo. Trzeba być tylko miłym, kulturalnym, nienarzucającym się osobnikiem bez brzucha. Tego co da się zobaczyć i zrobić w swingerclubie nie da się zrobić w żadnym burdelu. Kiedyś zaliczyłem w nockę 5 mężatek, dowcipne, śliczne, szczupłe i chętne. Moja obecna też jest swingerką. Jak się tego spróbuje człowiek marzy już tylko o takich kobietach.

Gość gość
Czyli są szanse na to by przelecieć jakąś kobietę. A jak to wygląda? Tak jest jak w klubie, tylko są pomieszczenia, gdzie się roochają? Czy normalnie gada się z ludźmi przy barze, aż w końcu zaproszą Cię do innego pokoju czy może ludzie rżną się na widoku? Można patrzeć swobodnie na innych, którzy się kochają? Czy ja powinienem wyjść z inicjatywą czy raczej powinny to robić kobiety, a ja powinienem czekać?

Gość DJ     Dobra  Dupa
Weź idź na jakie forum dla tych zbokoli co lubią grupowo i tam pytaj, czytaj, radź się. Tu raczej konstruktywniejszych porad nie uzyskasz.

Gość gość
Tak można zaliczyć jakąś chorobę. My mamy do wspólnego seksu grupowego stałą parę i możemy sobie pozwolić na wspaniały seks bez prezerwatywy. Odbywa się on u nas lub u nich. Podczas pierwszego seksu była nutka zazdrości naszych panów teraz nie ma różnicy kto z kim się kocha a najbardziej lubię w obie dziurki jako druga wtedy dłużej się ze mną kochają nim mają wytrysk.

Gość gość
Jeszcze jakieś opinie?

Gość DJ Dobra Dupa
O! Widzisz? I już masz baaardzo konstruktywną opinię od gościa z 12:51. Zboczeniec od kilku lat grasuje po tym forum, raz pisze jako baba, raz jako facet i tłukąc niemca po kasku nad klawiaturą, rozpisuje się o wspólnych badaniach cịpki u ginekologa, wspieraniu porodów a na końcu o wymianie partnerów. Naprawdę jak chcesz czegoś więcej się o tych, w mojej osobistej opinii, zboczonych hedonistach dowiedzieć to idź na forum tematyczne.