Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie zdobyć kobiete ktorej się nie podobam z wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Mam pewną wade w wyglądzie i to jej sie nie podoba, bo nikomu sie nie podoba, mam wielki kompleks na tym punkcie.

Gość gość
A co to za wada?

Gość gość
Daj sobie spokoj, jeśli jest chociaż średnio atrakcyjna i zadbana to Cię odrzuci. Nie masz szans, baby zwracają ogromną uwagę na wygląd, tylko te zdesperowane, brzydkie i mające niskie poczucie wartości się Tobą zainteresują. Też nie jestem przystojny i doskonale widzę jak traktują mnie, a przystojnych facetów. Sorry, ale taka jest brutalna prawda, klapki z oczu.

Gość gość
Jeśli jest to wartościowa kobieta która potrafi oprócz urody dostrzeć inne wartości w człowieku to tak , w przeciwnym razie pewno nie ale to może i lepiej bo po co Ci taka pusta lala.. Głowa do góry , nie ta to inna , nie dziś to jutro znajdziesz kogoś kto zobaczy także i Twoje wnetrze a ne tylko opakowanie .

Gość gość
Bzdura, facet musi sie podobac fizycznie, inaczej zero pociagu.

Gość ekspert ludzki
Jeśli facet wygląda ujowo, a MIMO TO nie przejmuje się tym, to znaczy, że ma naprawdę z***biście twardy charakter i wielką pewność siebie. I w tym tkwi sekret charyzmy brzydali.

Gość gość
Panowie ...jestem dojrzałą kobietą i szczerze powiem że z wyglądu na pierwszy rzut oka podobali mi sie oczywiście faceci przystojni ale tylko PODOBALI bo przy bliższym poznaniu czar pryskał. Pociągali i do dzis pociągają mnie faceci którzy mają to COŚ , mimo że nie są niejednokrotnie najprzystojniejsi. Mój ideał w młodości to facet starszy ode mnie, wysoki , niebieskooki z bujną czupryną czarnych włosów, przyprószonych srebrem a wiecie w kim sie zakochałam i dzisiaj jest moim meżem ? Facet o blond włosach , z łysym czubkiem głowy, w dodatku młodszy ode mnie . Jedynie oczy ma niebieskie i w tych oczach zobaczyłam wszystko.... Tak więc nie zawsze wygląd jest najważniejszy...

Gość gość
Jak by mial brzydkie oczy to bys z nim nie byla? Wiec chodzi o wyglad

Gość gość
Zgadzam się z Ekspertem ludzkim. Tak jest jak piszesz.

Gość gość
ja sie nie zgadzam bo wiem brzydki facet i pewny siebie jest zawsze okreslany jako natret

Gość gość
A czy ty chciałbyś szpetna kobiete gdybyś wyglądał normalnie?

Gość gość
do gość 8.10 ja nie napisałam ze miał ładne oczy , przypadek sprawił ze ten mężczyzna miał je akurat niebieskie ,napisałam że w tych oczach zobaczyłam to "coś" co czyni faceta wyjątkowym pomimo braków w wyglądzie.

Gość gość
Co to za wada w wyglądzie?

Gość gość
Napisz jaka wada wyglądu a nie podbijasz temat?

Gość gość
Nie odpisujcie . Autor nawet nie raczy podziekowac za odpowiedzi, skoro nie chce mu sie dyskutować to chociaz wypadaloby napisac"Dziękuję ".

Gość gość
A po co chcesz się brać za zdobywanie ? Zdobyc to sobie możesz szczyt górski a nie kobiete, i to w sytuacji kiedy wiesz że nie masz szans.Masz olej w głowie? Co do wpisów wyżej.Owszem, można przymknąć oczy na wygląd... ale to nie będzie prawdziwa,namietna i szalona miłość.

Gość gość
Wiele osób ma jakieś wady w wyglądzie. Czy nie jest tak, że coś tam sobie wyolbrzymiasz? Być może nie jest tak źle z Twoim wyglądem, jak próbujesz przedstawić.

Gość gość
a skąd wiesz że to autor podnosi temat ? :P

Gość gość
Mam strasznie wielki i zakrzywiony nos to ta wada

Gość gość
bo wypowiedział się niżej. Zresztą kogo innego by obchodziły cudze rozterki ?

Gość gość
Racja, każdy ma wady, ale przy przeciętnym wyglądzie szanse maleją do zera.Szanse na praktycznie wszystko bo dziś kazdy patrzy na wygląd

Gość gość
Weź s********j z tym nosem i się nie podszywaj.

Gość gość
ja na przyklad lysieje, scialem wlosy na 3mm i doskonale widze, jak bardzo spadlo zainteresowanie ma osoba wsrod kobiet