Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plany na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Planujecie już? Ja chyba zacznę od stycznia :D

Gość gość
Hhehe, niezły pomysł, chociaż na razie myślę o Sylwestrze. Właściwie to chyba się już zaczął.

Gość Andrana
Nie wiem, czy słyszeliście o takich ofertach wakacje first minute? Coś takiego https://www.lottravel.com/first-minute/ Ja właśnie się niedawno dowiedziałam, że jest coś takiego i rozważam opcję zaplanowania sobie i wykupienia wakacji z wyprzedzeniem. To się może naprawdę opłacać. Moja koleżanka jak ma przylatywac z Londynu to zawsze kupuje bilety dużo wczesniej, bo wtedy jest o wiele taniej. Więc to na pewno ma sens.

Gość gość
sprawdzałem już opcje noclegów na BookAparcie, ale jeszcze nic nie zarezerwowałem, czekam na jakieś ciekawe oferty przelotów, wtedy zdecyduję gdzie pojechać

Gość gość
Ja planuję na kilka dni wybrać się do Warszawy. Ale poszukuję jakiegoś niedrogiego miejsca w miarę blisko centrum i ceny, które widzę trochę mnie przerażają.

Gość kasinka2
myślę nad Chorwacją i Bułgarią, jeszcze nie zdecydowałam :) na razie tylko przeklikuję sobie booking i bookapart i probuję wybrać jakiś fajny apartament

Gość gość
My stawiamy na Chorwację, bardzo mis się tam podoba. Zawsze jedziemy w inne miejsc, bo bardzo lubimy zwiedzać. Dzieciaki podróż też bardzo dobrze znoszą. Myślę, że każdemu się tam spodoba. No i pogoda jest prawie zawsze. Noclegi w Chorwacji znalazłam na http://otochorwacja.pl/

Gość nottinka4
Hiszpania:) Ja już wykupiłam loty i ostatnio zarezerwowałam noclegi na bookaparcie

Gość gość
Poważnie chcecie przyjechać do Warszawy? a za czym?

Gość gość
ja uważam, że im wcześniej tym lepiej. Mozna znależć coś ciekawego. My w tym roku jedziemy do Świnoujścia. Noclegi w Świnoujściu znalazłam na https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+%a6winouj%b6cie.html

Gość mazikeen
My wcześniej ogarniamy wakacje, zazwyczaj szukamy wcześniej lotów, kwater na Bookaparcie i Bookingu;) I wtedy wychodzi nam trochę taniej.

Gość joaxna
Ja zawsze planuję wakacje kilka miesięcy naprzód, w tym roku już w lutym znalazłam fajne loty, a potem od razu zarezerwowałam kwaterę na Bookaparcie. I lecę do Hiszpanii w lipcu :P

Gość amarina
Hiszpania brzmi fajnie. Ja w tym roku zdecydowałam się na Chorwację, apartamenty też rezerwowałam przez Boookapart i muszę przyznać, że jestem bardzo podekscytowana i nie mogę się doczekać :D