Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka16

Spóźnia mi się miesiączka. Pomocy

Polecane posty

Gość olka16

Hej. Mam 16 lat, nie wspolzyje jeszcze z chłopakiem, jednak uprawiamy peeting. Okres spóźnia mi sie juz 4 dni.. Boję sie ze to może być ciąża. Zawsze uważamy żeby myć ręce, ale kurcze no.. Boje sie. Wczoraj około 17 zrobiłam test i wyszedł negatywny, myślicie że jest wiarygodny? U mnie najdłuższe spóźnienie trwało 2 dni, więc zaczynam sie coraz bardziej stresować..:( dodam ze boli mnie brzuch jak na okres od kilku dni, troche bolały mnie piersi, mam wypryski (objawy tak jak na okres, ale go nie ma) :(

Gość gość
BOŻE co za puszczalstwo i robienie coś tak zboczonego do szkoły zdziro a nie o seksach myślisz

Gość gość
Nie musisz mnie obrażać. Potrzebuje wsparcia, rady, zachowaj takie komentarze dla siebie

Gość gość
musiałem wpisać w google co to jest petting i się złapałem za głowę twoja matka wie co ty robisz jeszcze w tak młodym wieku

Gość gość
DO szkoły gówniaro a nie o seksach myślisz WSTYD mi jest za dzisiejsze społeczeństwo nie dość że robią loda to jeszcze nie trzymają cnoty do ślubu dla męża prawiczka

Gość gość
Moja matka nie żyje tak dla uściślenia.. A tak poza tym to jak nie masz zamiaru mi pomóc to możesz wyjść