Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak, z którym się spotykam, słucha tragicznej uzyki :(

Polecane posty

Gość gość

Enya, Queen, Falco i inny badziew. Jak to wytrzymać? Gdy jedziemy samochodem, proszę go, żeby włączył radio, ale nie wiem, jak to wytrzymać na co dzień.

Gość gość
to go zostaw jak ci nie pasi,nie rozumiem takich ludzi jak ty ,serio,ile masz lat?

Gość gość
Wlasnie ile masz lat pani "szukam idealu"?

Gość 539
Lubię. Tylko Falco nieznaju. A Queen? Może powinnaś obejrzeć Nieśmiertelnego. W tym filmie piosenki tego zespołu są najlepiej wkomponowane. A tak w ogóle to wow. Pewnie RHCP, Clanad, Moya Brennan, Era, Gregorian, Vangelis, Enigma, E. S. Posthumus, muzyka z gier o Wiedzminie, i z filmów na podstawie Tolkiena też ci nie podpadnie. Te lubię, ale Prince'a (Purple Rain, i nie tylko), U2 oraz The Killers też lubię. Co jeszcze? Muzyka z BSG, Donnie Darko. Dużo by wymieniać.

Gość gość
A ty autorko czego sluchasz.???disco polo??

Gość 539
A teraz Ty się "pochwal" zobaczymy czy to tragiczna XD

Enya, queen i Falco, grali bardzo fajną muzę a, twoim idolem jest pewnie Zenon Martyniuk zgadlem ? :D

Gość gość
Problem z tyłka wyjęty. A twój chłopak ma dobry gust bo dzisiejsza muzyka to syf.

Gość gość
tragiczna to ty jesteś jeśli uważasz wymienionych artystów za złych. Możesz nie lubić jakiegoś rodzaju muzyki lub go nie rozumieć ale pisać,że jest tragiczna? Pochwal się czego ty słuchasz ;-D

Gość gość
u jak miałam 5 lat to podnieca mnie teledysk naked- falco. mnie facet zostawił przez słuchanie George'a Michaela i Duran Duran. miał ponoc dość stosunków przy careless whisper

Gość gość
Laseczka slucha disco polo i foch, bo ktoś lubi nornalna muzykę ;) ale problem jest mi znajomy, ja rock i rap, moj facet ogólnie rap, ale na imprezach disco polo, chij mnie strzela, jak o tym mysle, nie chodzi nawet o to, ze slucha przy mnie, tylko ze w ogóle się bawi przy tak dennym gownie

Gość gość Gosia
też coś, to jest szukanie problemów na siłę. Ja nie trawię pewnych, za przeproszeniem muzyków i ich twórczości, po prostu nie słucham. Kiedyś na imprezie sylwestrowej w górach grupka takich wykształciuchów, co wyżej srają niż dupę noszą, schlała się i puszczali disco polo. Jak wytrzewieje człowiek, inny gust ma, inny smak, więc to co i kiedy się podoba, zależy też od towarzystwa w jakim jesteśmy i ilości pochłoniętego alkoholu ☺

Gość gość
Fajnie, że masz tylko takie problemy

Gość gość
Od kiedy Queen to badziewie??? Toż to kultowy zespół :(