Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aspołecznica

Ratunku!

Polecane posty

Gość Aspołecznica

Spędzałam Święta z właścicielem mieszkania w którym wynajmuję pokój. Nie mogę nic złego powiedzieć bo było bardzo miło, nawet tak rodzinnie? I to mnie dziwi, a nawet niepokoi. On ze mną rozmawiał tak normalnie, na prywatne tematy, pytał o różne rzeczy. Rozumiecie to? Obawiam się, że to może nas zbliżyć do siebie. :(

Gość gość
Jesli to naprawde Ty to nie wiem co powiedziec.. moze zluzuj majty. I nie spamuj tymi glupimi tematami.

Gość gość
Jestem zmartwiona. Boję się bliższych kontaktów z ludźmi.

Gość gość
ja p*****le, no to nie wiem, co mamy ci tu niby poradzic??:O

Gość gość
Kiedyś... Gdy jeszcze nie byłam tak totalnie aspołeczna... Zdarzyło mi się wdać z kimś w bliższą relację i zawsze prędzej czy później skończyło się to dla mnie tak samo - źle. Po ostatniej powtórce sytuacji nie wdaje się już w żadne bliższe kontakty z ludźmi żeby nie przytrafiła mi się ponownie taka sama sytuacja.

Gość gość
Prosta klasyfikacja - jedni lubią mówić o sobie, drudzy są ciekawi jak żyją inni. Sama siebie określ do jakiej grupy należysz i może wyciągnij z tego jakieś wnioski.

Gość gość
Teraz to jestem bardzo zamknięta na ludzi i nie lubię się przed nimi uzewnętrzniać, nie wnikam też w życie innych bo po prostu unikam ludzi. Za mocno się zawiodłam na nich i nie chce już bliskich kontaktów.

Gość gość
daj mu d**y :classic_cool: