Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zrozumiałem

Polecane posty

Gość gość

że jest we mnie tyle jadu, tyle smutku, pretensjonalności, takiego głębokiego czegoś.... nawet nie wiem jak to określić, że dla dobra innych, a zwłaszcza kobiety, która swego czasu pokochałem lepiej abym został sam i się z nikim nie wiązał, lepiej abym wcale się nie odzywał moja postawa jest fatalna zniszczę każdego zwłaszcza sam siebie

Gość gość
Mam tak samo

Gość gość
Tylko współczuć ewentualnej kobiecie która was (po)kocha..

Gość gość
Niestety nie jesteś sam :( K

Gość gość
18:39 Właśnie kobieta mnie do takiego stanu doprowadzila w dużej mierze

Gość gość
gość dziś Mnie już nikt nie pokocha. Stronie od ludzi. Czuje się jak taki zgnojony przez życie nic nie warty śmieć. A jak znajdzie się jakaś desperatka to sam jej to z głowy wybiję. Nie napawa mnie to optymizmem. Taka perspektywa samotnego życia fatalnie wpływa na stan mojej psychiki.

Gość gość
gość dziś A moim zdaniem kobieta tylko jest rodzajem czynnika, który pozwala nam odkryć swoje prawdziwe oblicze. Ja tez przez kobietę dowiedziałem się jaki jestem, ale nie obwiniam jej za to. Wręcz przeciwnie, powinienem podziękować i przeprosić za to, że źle ja potraktowałem.

Gość gośćtAKA JEDNA A
zaczniemy za chwilę Nowy rok Nowa karta skoro zrobiles rachunek sumienia warto się starac zmienić się na lepsze , nie zwalaj winę na "nią " bo to ona nie jest Twoim wnętrzem to jak oddziałowujesz na wszystko i Twoje emocje to wyrzucasz z siebie gniew ze stało się nie tak jak chciałeś . popracuj nad sobą powodzenia .A

Gość gość
Najwyższy czas przeprosić jeszcze w starym roku.

Gość gość
Olała mnie w chorobie. Nie jestem autorem tylko o 18:56 mój post. Już się nie wtrącam

gość dziś Olała mnie w chorobie. Nie jestem autorem tylko o 18:56 mój post. Już się nie wtrącam Skoro olala to widocznie tak mocno nie kochała, miała prawo olac. Życie weryfikuje różne sprawy. Chyba nie chciałbyś żeby była z litości.

Gość gość
No nie ale chociaż szczerze mogła mi o tym powiedzieć, a nie po chamsku udawać że nie wie o co chodzi. Zrozumialbym, a tak to sie czuje jak góowno

Gość gość
gośćtAKA JEDNA A dziś Proszę czytać uważniej. Ja nie zwalam na nikogo winy. Obwiniam tylko siebie i głównie siebie. Co do tej kobiety to tylko wypadało by okazać wdzięczność, ale z racji zaistniałych okoliczności i mimo waszych opinii nikt, ani ja ani ona się nie odezwie. Życie potoczyło się dalej i nie ma już miejsca w jej życiu na jakikolwiek kontakt ze mną. Pewne sprawy trzeba zakopać i nie rozgrzebywać. Jeśli ktoś tego nie rozumie to trudno.

Gość gość
gość dziś Typowa kultura polskiej hołoty.

Gość gość
Najwyższy czas przeprosić jeszcze w starym roku.

Gość gość
gość dziś Sprawa jest z przed 6 lat więc co za różnica. :)

Gość gość
Od 6 lat kochasz jakąś kobietę, jesteś wciąż sam i się do niej nie odzywasz, i piszesz "co za różnica"? Jakiś podszyw chyba, jedno nie pasuje do drugiego.

Gość gość
18:54 Kotarba, też tak masz? Bóg Cię kocha i autora też.

Gość gość
tutaj każdy jest mądry jak nasz polski Trybunał Konstytucyjny :P