Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zostawie dzisiaj meza

Polecane posty

Gość gość

Nie widze juz zadnego powodu dla ktorego mielibysmy byc razem. Ja dzisiaj do pracy. Mamy dwojke dzieci. On poszedl wczoraj na imprezke i nie wrocil do teraz. Napisal mi tylko smsa ze wracac nie zamierza bo sie dobrze bawi. Dla mnie to calkowity brak szacunku dla mnie, mojej pracy, naszych dzieci. Widac ma wiesze i lepsze priorytety w zyciu. A ja co? Od rana musze wydzwaniac do siostry czy nie zaopiekuje sie moimi dziecmi. Szczesliwego nowego roku k****. Z******ty poczatek

Gość gość
No niestety wyglada na to ze faceta mało obchodzicie, skoro nie możesz na niego liczyć to powinien odczuć jaki jest daremny.

Gość gość
Nie ladnie sie zachowal. To fakt. To jego pierwszy taki wybryk? A gdzie balowal?

Gość gość
zrobiłaś sobie z nim dwójkę czyli co,po pierwszym dziecku był fajny a potem się popsuł?

Gość gość
Nie powiedzialam ze sie popsul. Chodzil na imprezy tak jak i ja. Ale zawsze wracal o normalnej porze w normalnym stanie czyli takim ze nie balam sie rano isc do pracy i zostawic z nim dziecko czy dzieci. Juz od dawna nam sie nie uklada. Niby jestesmy razem i wszystko z boku wyglada pieknie ale tak nie jest.

Gość gość
Facet musi sie zresetowac.a moze ty wolisz zeby cie pobil albo tez dzieci?masz za dobrze i w glowie ci sie chrzani?a moze poczytaj detektywa bo widocznie masz za malo wrazen i chcialabys przezyc jaki dramat?

Gość rozważna i nieromantyczna
Ty powyżej chyba żartujesz. Co.? Kazała bym panu wybierać: albo ma zamiar być mężem i ojcem i zachowuje się jak mąż i ojciec albo chce wrócić do stanu kawalerskie wiec pakuje się i w*************la. Duże macie dzieci? Ostatecznie nie mogą zostać same?? A panu po tej akcji dałabym odczuć ze jest w domu zbedny

Gość gość
Ty wyzej a ja po takim tekscie strzelilbym zonce,raz,drugi i az do skutku.

Gość gość
Ja bym go wywalila na zbity pysk a ty tak tu nie pyskuj bo jak by przyszlo co do czego to bys podkulil ogon

Gość gość
Jasne.haha.trafialas na frajerow co cie sluchali i wydaje ci sie ze jestes silna.bardzo latwo babe zlamac.to sa twoje zludzenia-ta sila twoja.

Gość gość
Nie rozsmieszaj mnie to ty trafiles na potulne kurki ze mna bys sobie tak nie pogrywal jeden twoj wybryk i bys skomlal pod drzwiami

Gość gość
A Ty nie masz ciekawszych zajęć tylko na kobiecym forum siedzisz:-)

Gość gość
Ty chyba też nie bo mi odpisujesz :-P

Gość gość
Poza tym długo nad tym myślałeś bo trochę ci zeszło

Gość gość
Który normalny facet, mający rodzinę, tzn. Żonę i dzieci, a nie mieszkający z mamusią siedzi na forum dla kobiet? I jeszcze snuje w głowie marzenia co by zrobił gdyby miał żonę... Hahaha, ale się uśmiałam. A autorce w nowym roku życzę szybkiego odejścia od kretyna,dla którego koledzy są ważniejsi od własnych dzieci.

Gość gość
A co zabronisz mi?temat przypadkowo mnie zainteresowal.siedze na damskim forum z powodu tematu zwiazanego ze zdrowiem.cos jeszcze imitacjo kobiety?

Gość gość
Ale buc przebrzydły. Kopnij w d**e niech spada na drzewo. Dobrego roku życzę. A gdzie pracujesz Autorko, że dziś do pracy poszłaś?

Gość gość
Przypomniala mi sie znajoma pewna.tez takka swirnieta co tu szczeka.przyszla kedys na trening do mnie do klubu.miala sparing z moja partnerka.zostala tak osmieszona se juz nigdy wiecej sie nie pokazala na sali.i od tamtej pory ze spuszczonym nosem chodzila :-D

Gość gość
Ty 9:15 kopa ci w sranie zasadzic i ryja otluc żebyś oknem spierdalał Dziwić się ze kobiety mają taki los jak wiążą się z takimi uposledzonymi wyskrobkami

Gość gość
10:13 nie jestem za przemoca fizyczna.od tego sa sale treningowe.ale jak babie sie w glowie chrzani taka terapia czesto odnosi skutek.

Gość gość
gość dziś

Gość gość
Imitacjo kobiety-chcesz mi kopa zasadzic? A masz kondycje jakas?przebieglas chociaz raz w zyciu maraton?albo chociaz 10km dasz rade przebiec?

Gość gość
gość dziś ok gościu to teraz razem zaśpiewajmy bo fantazja bo fantazja bo fantazja jest od tego .... hehe

Gość gość
idiotki dla idiotów ,normalni się nie leją tylko rozstają głąbie

Gość gość
10:19 prawdziwy facet nie ośmiesza się popisami tym że może pobić kobietę ,masz umysł pantofelka , żenujące

Gość gość
jak was czytam to jeszcze bardziej doceniam co znaczy być z dobrym i mądrym ,nie chciałabym nawet jednego dnia z waszego życia ,nie mój świat

W tym roku słabo. Przebiegłam tylko 28 maratonów i 35 połówek. Dziękuję za zainteresowanie. A Damskiemu bokserowi proponuje się ogarnąć w Nowym Roku. Bo żadna szanująca się kobieta nie pozwoli sobie na takie chamskie traktowanie

Gość gość
Imitacjo kobiety czytasz czasami ksiazki?slyszalas o spalonej zywcem?w niektorych krajach sie inaczej traktuje kobiety.ten problem co ma autorka to nie problem zaden.

Gość gość
a ty się wzorujesz na bydle czy na bardziej rozwiniętych?

W tym roku słabo. Przebiegłam tylko 28 maratonów i 35 połówek. Dziękuję za zainteresowanie. A Damskiemu bokserowi proponuje się ogarnąć w Nowym Roku. Bo żadna szanująca się kobieta nie pozwoli sobie na takie chamskie traktowanie