Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zostawie dzisiaj meza

Polecane posty

Gość gość
jedni mordują inni bronią słabszych,każdy sam wybiera kim chce być

Gość gość
10:27 wiec jestes zwyklym pustakiem.wypowiadasz sie a nie znasz nawet samej siebie,wlasnego organizmu.a zabierasz glos w temacie i jeszcze rady dajesz.

Gość gość
Dziewczyny dajcie spokój. To jest ten maminsynek co cale dnie siedzi na babskim forum .

Gość gość
Imitacjo powtarzasz sie

Gość gość
Mamisynek :-) podoba mi sie ta ksywa :-) chce byc mamisynkiem :-)

Gość rozważna i nieromantyczna
książek pewnie przeczytałam więcej w ciągu jednego roku niż ty przez całe swoje życie. Nie wyjezdzaj mi tu z innymi kulturami bo powołując się na bydleta tylko się osmieszasz. Wróć do podstawówki albo "podziękuj" rodzicom ze źle cie wychowali. I bez odbioru bo nudzi mnie gadka z tobą.

Gość gość
największa siła to władza nad sobą i opanowanie, a nie pyskówki z kobietami ,kto ma lepsze mięśnie ,zapytaj prawdziwego wojownika

Gość gość
powiększ stan konta twego telefonu! idealnie zaczyna się 2017 rok!! www.operatorium.xweb24.pl/l/3/2017

Gość gość
Ty ksiazek sie naczytalas?haha chyba h.potera.sport np.maraton czy sztuki walki ucza pokory i granic swojego organizmu.czy podroze samotne i dalekie.mozg taki inaczej rozumie niz taki ktory siedzi na forum,oglada seriale typu pierwsza milosc,na wspolnej,czy inne tureckie na czasie.jestes pustakiem szczekaczko.

Gość gość
Tutaj autorka. Pracuje na recepcji w hotelu. Dzieci male. Roczek i 4 lata wiec nie mogly same zostac w domu.

Gość gość
gość dziś juz wyszumiałeś sie na babskim forum ? to wracaj ładnie do dmuchanej lali i zaśpiewaj jeszcze raz "bo fantazja bo fantazja ...."

Gość gość
Autorko twoj maz to egoista . Wywaliłabym takiego na zbity pysk .

Gość gość
O ja cie,jaki super boy,w klubie sparigi kobie organizuje,och padlam z wrazenia buaaaaaha,kobiety od imitacji wyzywa i jeszcze lanie kobiet wchodzi w gre.Ideal dla Jesisiki albo Angeli,solarki,tipsiary.Typowy fizol,sterydziarz huahhha,chlopie poszukaj sobie baby z patologii i bedzecie sie trzaskac po ryjach ile wlezie,to forum pomimo,ze jest poje,/ bana to nie ten zakres patolstwa.Twoje towarzecho to zatechla silka z przyglupami osiedlowymi i tylko tyle,tutaj durniu sie osmieszasz,a jak chcesz kogos oklepac to poszukaj sobie kogos chetnego i zapamietaj sobie,ze kobiet sie nie leje,bo finalnie nie kazda to Angela i szybko skonczysz jako jiebieski a potem to juz bransolety i maczki od mamusi,jak zrobi.No ale tak koncza damscy bokserzy i inne patalachy typu kozak w necie,du/pa w swiecie.Ogarnij sie,bo sie tylko osmieszasz.

Gość gość
Strzelic to ty frajerze mozesz,ale guma w gaciach, idz wstydu sobie oszczedz.

Gość gość
Proponuję wrócić do tematu interesującego autorkę :-)

Gość gość
Haha odezwaly idiotki z pustka w glowie co nie maja zadnego hobby,nie uprawiaja sportow,nie czytaja ksiazek.bezmozgie pipy :-D

Gość gość
gość dziś Imitacjo kobiety czytasz czasami ksiazki?slyszalas o spalonej zywcem?w niektorych krajach sie inaczej traktuje kobiety.ten problem co ma autorka to nie problem zaden. gość dziś Ty wyzej a ja po takim tekscie strzelilbym zonce,raz,drugi i az do skutku. gość dziś 10:13 nie jestem za przemoca fizyczna.od tego sa sale treningowe.ale jak babie sie w glowie chrzani taka terapia czesto odnosi skutek. x Widzę, że model rodzinny i męska część rodziny autorki tej powieści, jest dla ciebie wzorem. Babie w głowie chrzani- masz na myśli, że podskakuje i jaśnie panu nie usługuje? Goń się leszczu. Jak lubisz takie książki, gdzie się bije kobiety, to przeczytaj jeszcze Filetowy hibiskus, oraz powieści markiza de Sade :P Tylko, żebyś po tej ostatniej lekturze nie cheftnął. Ponadto popracuj nad pisownią, bo małe litery w tekście to nie wszystko, a klawiatura posiada jeszcze takie coś, jak klawisz spacja. Taa, potrzebuje porady odnośnie zdrowia, a zamiast siedzieć w dziale zdrowie i uroda, siedzi pacan na macierzyństwie. To, że urodziłeś się z wiszącym worem pomiędzy nogami, nie oznacza, żeś lepszy, inteligentniejszy itp, tylko trochę z racji biologi większy, silniejszy i z mocniejszym kręgosłupem. Nic więcej.

Gość gość
Sada masoche i pasoliniego przerobilem ponad 10lat temu.czym chcesz mnie zaskoczyc jeszcze? Ty o markizie pierwszy raz uslyszalas czytajac el james?

Gość gość
Durniu skonczony,wymien chociaz jedna sztuke walki ktora aprobuje przrmoc wobec kobiet.Kazdza ze sztuk kladzie nacisk na,rozwoj,samodyscypline a jie bezmyslne okladanie po ryju.Jskie ty masz to oslawione hobby,skoro dopuszczasz bicie kobiety?Mordobicie w domowym zaciszu?Faktycznie jest sie czm chwalic. Po co tutaj bredzisz, o trenigach pojecia nie masz, o filozofii sztuk walki trz,wiec x czym do ludzi.

Gość gość
gość dziś Ty ksiazek sie naczytalas?haha chyba h.potera.sport np.maraton czy sztuki walki ucza pokory i granic swojego organizmu.czy podroze samotne i dalekie.mozg taki inaczej rozumie niz taki ktory siedzi na forum,oglada seriale typu pierwsza milosc,na wspolnej,czy inne tureckie na czasie.jestes pustakiem szczekaczko. x x Ha ha ha ha, noo nieee ha ha ha. Tak, sztuki walki uczą pokory, ty jej nie masz, to co się na ten temat odzywasz? Ha ha, wysportowany z jasnym umysłem, ha ha. Mięśnie może i masz, ale mózg zżarty i zero kontaktu z prawdziwą sztuką walki.

Gość gość
To ty jestes debilem skonczonym.chodzi mi o ukazanie innej perspektywy.napisalem ze facet musi sie zresetowac dla dobra wszystkich. I lepiej niech sie z kumplami napije niz zone i dzieci bije z powodu nagromadzonych emocji.

Gość gość
No to ci nie zazdroszczę autorko postu! Skoro ma rodzinę to nie powinien chodzić na imprezy i to sam. Najlepszym rozwiązaniem chyba będzie rozstanie. Może jeszcze ułożysz sobie życie poznasz kogoś kto zaakceptuje ciebie i twoje dzieci.

Gość gość
Dim mak

Gość gość
gość dziś Sada masoche i pasoliniego przerobilem ponad 10lat temu.czym chcesz mnie zaskoczyc jeszcze? Ty o markizie pierwszy raz uslyszalas czytajac el james? x W tej chwili piszesz z kilkoma kobietami, nie tylko z tą, której próbowałeś wcisnąć Hibiskusa. Ależ ja w niczym nie chcę cię zaskoczyć. Wow 10 lat temu. Czyli kiedy? W wieku 12 lat? Po prostu podsuwam lektury, w których poniża się kobiety. Szczerze powiedziawszy nigdy o markizie nie słyszałam. Ja go po prostu 20 lat temu znalazłam w bibliotece :) Ta denna pisarka mnie nie interesuje. Podejrzewam, że dorwała jedną z naszych pisarek i zrobiła plagiat. Coś jeszcze? Możesz mnie nazywać imitacją kobiety 2. Może by się nawet to zgadzało, bo mam ciężki chód, nie chodzę na szpilkach i nie lubię seriali typu M jak miłość, nie mówiąc o tureckich chłamach.

Gość gość
Combat 56

Gość gość
dobrze ze ja mam moc osobistego resetowania mojego,zreszta nie mamy dzieci same przyjemnosci