Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dzis Mielno nad morzem gdzie jeździ się na wczasy stało się miastem

Polecane posty

Gość gość

Mielno (powiat Koszaliński województwo zachodniopomorskie) 1 stycznia 2017 roku połączyło się z unieściem i otrzymało prawa miejskie

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Mamy nowych mieszczuchów w Polsce 🖐️

Gość gość
kołbuc idioto, kiedy wreszcie przyznasz sie do choroby psychicznej? i wcale nie mowa tu o depresji. im prędzej to zrobisz i zaczniesz leczyć tym prędzej masz szansę na powrót do normalności

Gość gość
Brawo Mielno brawo 🖐️

Gość gość
Ps do czego mam się przyznać do choroby psychicznej przecież prawdę pisze ps czemu ja niby jestem chory psychicznie a ci co piszą o stolcu gwalceniu dzieci kale zamieszczając swoje gołe foty itd są niby normalni tak? A ja jak pisze o miastach zakładam normalne tematy w których nikogo nie obrażam to jestem chory psychicznie tak? Może to ty masz coś z głową ps ciągnie swój do swego

Gość gość
dowód... Od pierwszego stycznia Mielno będzie miastem Radio Koszalin-29 gru 2016 Po raz ostatni zebrała się Rada Gminy Mielno. Po nowym roku będzie to już Rada Miasta. Z tej okazji zostanie wybity pamiątkowy medal.

Gość gość
Mielno – miasto w północno-zachodniej Polsce w województwie zachodniopomorskim, w powiecie koszalińskim, siedziba gminy Mielno. Położona nad Morzem Bałtyckim i jeziorem Jamno, na Wybrzeżu Słowińskim. Miejscowość z letnim kąpieliskiem morskim. Wikipedia Powierzchnia: 7,61 km² Pogoda: 4 °C, wiatr płd.-zach., 21 km/h, wilgotność 91% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 206 zł. Wyświetl hotele Podróż: 3 h 5 min lotu, od 555 zł