Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów woj opolskie

gość od homocwela uważasz sie za osobe normalną i super tak? to jesteś w błędzie

Polecane posty

Gość miasto Namysłów woj opolskie

gdybyś był fajną osobą to byś był wyrozumiały byś nie obrażał mnie na każdym kroku byś się nie wywyższał i udawał nie wiadomo kogo byś nie wymieniał publicznie mojego nazwiska wyzywając mnie na każdym kroku (ja moge wymieniać moje nazwisko bo to moje nazwisko a ty mojego nazwiska bez mojej zgody nie możesz) ps ty ciągle zakładasz o mnie obraźliwe tematy wyśmiewasz sie ze mnie w wielu tematach piszesz że nie pisze z jedną osobą a doskonale wiesz i ja to wiem że pisze z jedną osobą czyli z tobą...

Gość gość
gość dziś [09:18 (wpis do ciebie gościu od homocwela z innego tematu) Ps do czego mam się przyznać do choroby psychicznej przecież prawdę pisze ps czemu ja niby jestem chory psychicznie a ci co piszą o stolcu gwałceniu dzieci kale zamieszczając swoje gołe foty itd są niby normalni tak? A ja jak pisze o miastach zakładam normalne tematy w których nikogo nie obrażam to jestem chory psychicznie tak? Może to ty masz coś z głową ps ciągnie swój do swego

Gość gość
ps i ja widze że ty masz jakieś cholerne kompleksy ciągle mnie obrażasz naśmiewasz się krytykujesz ciągle sie wywyższasz udajesz nie wiadomo kogo a tak naprawde jesteś zwykłym trollem i hejterem który czerpie przyjemność z obrażania i z hejtu

Gość gość
i jeszcze jedno skoro ci moje tematy tak przeszkadzają i ich nie znosisz to po chvja wchodzisz w moje tematy? nikt ci w moje tematy hejterze nie każe wchodzić ty wchodzisz tylko by zbluzgać zgnoić zmieszać z błotem obrazić i hejtować bo widze że czerpiesz z tego przyjemność ...

Gość gość
i jeszcze jedno nie pisz do mnie jak zawsze kołbuc poyebańcu weź leki... i tym podobne bo to świadczy o tym że jesteś nienormalny zawistny i jesteś hejterem uwazasz sie za osobe fajną i normalną haha żałosne nikt normalny nie obraża nikogo na każdym kroku i z byle powodu czy z braku powodu to że ciebie nie uczono w szkole bądź nie uważałeś na lekcji co to jest kultura osobista to już nie moja wina ...

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
psa uwolnij z lancucha , wiesniaku

Gość gość
10:27 nie jestem wieśniakiem tylko mieszkańcem wsi zrozum to ps zrozum że codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma wodę budę jedzenie ciepło itd zrozum to ile razy mam pisać zrozum to ps wieśniakiem to jesteś ty bo tak się zachowujesz i jedyne co Potrafisz to kazdego obrażać (wiesniak to stan umysłu i to nie to samo co mieszkaniec wsi)