Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc12482jvchh

Trampki Converse oryginalne POMOCY

Polecane posty

Gość gosc12482jvchh

Hej, wiem, że nie sezon, ale już się rozglądam. Było to tak: w zeszłym sezonie wydarzyłam sobie białe, zwykle niskie trampki Converse (koleżanki mówią, że super wytrzymałe, piora i chodzą, poza tym sądzę, że ładne). W sklepach stacjonarnych w moim mieście w galeriach nie było mojego rozmiaru (najbardziej popularny) w białym kolorze (też najbardziej popularny;)). Zamowilam na allegro. U gościa w wieloma pozytywnymi opiniami itp. Wcale niewiele tańsze, jakieś 20 - 30 PLN taniej niż w sklepie, ale nie chodziło mi o cenę, ale o to, aby w ogóle dostać mój rozmiar! NIGDY W ZYCIU NIE SPODZIEWALAM SIE, ZE W OGOLE ROBIA PODROBY TYCH TRAMPEK! Nie wiem czemu, jak małe nieświadome dziecko. Na początku wyglądały ok. Chodziłam w nich, w międzyczasie zaczęłam się interesować, bo na zagięciu pękła guma, poza tym porównując z trampkami koleżanek miały szerszy nosek. I co? Po ok 3 miesiącach Doszłam do tego, że mam chamskie PODROBY, popekaly i wyglądają fatalnie, oryginalne koleżanek trzeci sezon wyglądają extra. Potem znalazłam jakieś 4 komentarze na setki pozytywnych, że ten sprzedający sprzedał podrobe - teraz już w życiu bym nie kupiła u takiej osoby, żałuję. Tutaj mam pytanie: macie sprawdzone sklepy internetowe gdzie kupię oryginalne trampki?? W stacjonarnych pewnie tradycyjnie nie będzie, boję się już kupować niesprawdzonych - zapłace podobnie, a dostanę podroby:( bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
albo przez oryginalny sklep converse albo przez zalando.

Gość gość
Sizeer teraz trwają wyprzedaże, więc się opłaca a buty 100% markowe, bo w końcu to sklep internetowy, który znajduje się również normalnie w mieście

Gość gość
Oki, tu autorka. Dzięki wielkie. Już widzę, że na zalando są, spojrzę jeszcze na sizeer. Skoro mówicie, że tam oryginalne. No w głowie mi się nie mieści, że ktoś sprzedał mi chamskie podroby w podobnej cenie co oryginalne :/