Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna czepia sie mojej przeszlosci a sama nie jest lepsza

Polecane posty

Gość gość
tia. oszukuj się tak dalej że cała ta branża jest utrzymywana "przez ludzi ze skrzywioną psychiką". jeszcze tylko dodam że na seksie z prostytutką przyłapano niejakiego hugh granta, mówi ci to coś czy dalej będziesz opowiadać bajeczki o "ludziach ze skrzywioną psychiką", naiwna panienko?

Gość gość
same prostytutki mówią, że prawiki to najrzadsi klienci. Większość to żonaci.

Gość gość
Czym sie rozni ta dziewczyna od d****i? Tylko tym ze robi to charytatywnie... znajdz se normalna i nikomu nie mow zes byl u d***** bo skoro mozna ciupciac za 50 to na co cie baba zlapie jak nie na dawaniu d**y?

Gość gość
mój powód jest taki że rzygam *****czami i prymitywami którzy za mną łażą,nie mówię im tego wprost to powinno być oczywiste a nie jest ,ja ich po prostu nie trawię ,dodam że dotyczy to prawie wszystkich,oprócz jednego innego :-) oczywiście

Dziewczyna się qurkwiła a on byl raz u prostytutki, bo tępę peezdy chcą roochaczy i już jest be i fe? :D Kafeterianki mają nasrane w głowach i dzielą się przeważnie na dziewice-konserwy albo q***y bzykające się z kilkunastoma, z których każdy jest "tym jedynym". Jasne, brzydziłabym się faceta, który chodził regularnie do prostytutek, ale skoro był raz, bo po prostu ciążyło mu prawictwo, to co w tym, q***a mać, złego? Idiotki z was poyebane