Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychowywanie cudzego bachora

Polecane posty

Gość gość

przez związek z rozwódką,ma to sens?

Gość gość
Od razu bym cie kopla tak w du/pe ze byś spadł ze schodów mat/ole za ten tekst o bachorze. Nie gn/ojku z toba nie ma sensu żaden związek. I nie niszcz życia swoją pusta osobą jakiejś kobiecie z dzieckiem. Ona jest warta kogoś lepszego niż takie ście/rwo jak ty.

Gość gość
Nie angażuj się w takie g****a,wychowywanie cudzych bachorów jest jak z autem leasingu,niby twoje,a nic nie możesz.Po za tym k***icha robia sobie bachory z nieudacznikami,a potem szukają frajera co je będzie utrzymywał.

Gość gość
Dokladnie powiedz STOP samotnym matkom!

Gość gość
nie ma sensu. jeżeli w ten sposób myślisz o dziecku to lepiej trzymaj się od niego z daleka bo skończycie jako bohaterowie kolej prasowej sensacji o patologii maltretującej dziecko.

Gość gość
samotne matki niech sobie będą samotne,tylko dzieci szkoda bo nic dobrego z nich nie wyrośnie,a stare panny tak postępują,łapią frajera robią sobie bachora tylko po to żeby mieć bachora,a nie być tylko starą panną

Gość gość
po kiego się pakujesz w związek ze szmatą samotną z przychówkiem?

Gość gość
Standardowy obecnie brak odpowiedzialności mężczyzn w wychowywaniu jakiegokolwiek bachora nawet własnego, skreśla cię już na starcie z możliwości bycia partnerem nadającym się do związku.

Gość gość
Jesteście nic nie wartymi gow/nami :)

Gość gość
Ja sie tylko troszcze o dzieci z ktorymi jestem minimum 25% genetycznie spokrewniony, reszte mam w d***e.

Gość gość
Po takim tytule i podejściu na pewno nie.

Gość gość
Stare baby po 30 tce jak nie mają dzieci powinny byc przymusowo sterylizowane

Gość gość
spaczona szmata , skoro nie umiała utrzymać związku z którego ma tego bachora. po co Ci taka?będziesz miał tylko problemy z k***iną

Gość gość
Ona mi się podoba i w sumie dogadujemy się ale ten bachor mnie przeraża,co prawda ma dwa lata jednak już daje popalić

Gość gość
Skoroci się podoba to przeleć ją kilka razy i zostaw. Życie z obcym bachorem jest dla frajerów.

Gość gość
olej poruchaj póki w penisa Ci dobrze nie pakuj się prawnie w to. znudzi Ci się i będzie Cię wkurwiać bo to już psyche zjechane po przejściach. najlepsza świeża młódka bezdzietna panna

Gość gość
Por***ałem już i też nie było żle,jest zgrabna,ładna,tylko cycki już ma takie trochę wymiąchane,nie takie jędrne

Gość gość
Czytam i stwierdzam że tylko w Polsce taka patologia wśród facetów. Jesteście żałośni

Gość gość
cycki ma wymiąchane bo ma bachora,to normalny objaw,jędrnych już miała nie będzie,nie angażuj się w takie patologię,dała d**y to niech se teraz radzi

Gość gość
Niektorych wypowiedzi nie da sie czytac. Teksty uwlaczajace i ponizajace samotne matki. Moze ci co tak pisza beda mieli corki ktore z jakichs przyczyn bede wychowywaly samotnie dzieci. Czy wtedy tez tacy madrzy bedziecie?

Gość gość
Temat założony przez gowniarza z dużą wyobraźnią, cofnietego w rozwoju prowokatora. Szkoda waszych nerwów:)

Gość gość
Moja córka będzie znać wartość swojego ciała i nie będzie dawać tu i tam.

Gość gość
Tak

Gość gość
Mam 27 lat,jak dla ciebie jestem gówniarzem to ok.chciałem tylko poznać opinię innych

Gość gość
27 lat i takie tematy zakładasz? Jesteś gowniarzem mentalnym:) Moja rada zostaw ta kobietę w spokoju, znajdź sobie dziewczynę o podobnym ilorazie inteligencji ( podejrzewam, ze niewysokim) i wrażliwości nosorozca i żyj długo i szczęśliwie...

Gość gość
Najprawdopodobniej ją zostawię ale nie ze względu na mój zaniżony poziom ale raczej dlatego,że nie będę łożył na cudze bachory

Gość gość
Dlatego dziwię się kobietom, ze decydują się na drugi związek, gdy mają dzieci. Trafia na takiego za przeproszeniem zlamanego "członka" i po co im to...Ciekawe czy ona wie, ze tak myślisz o jej dziecku?

Gość gość
"Ciekawe czy ona wie, ze tak myślisz o jej dziecku? " x zgaduję że raczej nie wie bo chyba jej nie powiedział. chociaż bywały i takie przypadki że kobiety "pozbywały" się dzieci dla "nowej miłości".

Gość gość
a k***a kto by chciał cudzego guwniaka wychowywać. a wy krowy rozplodowe zamknijcie ryje i idźcie służyć swoim panom, szmaty. smierdzoncy bachor to smierdzoncy bachor i basta. niech se sama benkarta wychowuje, wór na spermę tfu pluje wam w ryje maciory

Gość gość
Przeraża mnie ta wasza głupota,oczywiście,że wie.Co wieczór omawiamy jak się pozbyć bachora albo co ja o nim sądzę i za każdym razem ja strasznie cukruję tylko po to żeby dała mi p*****ać,a tak serio czytając wypowiedzi zbulwersowanych kobiet co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu,że do niczego innego się nie nadajecie i tej mojej rozwódce chętnie zabrałbym tego bachora i sam go wychował bo jego przyszłość marnie widzę.