Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet to swinia, zostawil mnie sama w sylwestra

Polecane posty

Gość gość

Mamy male dwutugodniowe niemowle Wiadomo ze nigdzie sie nie wybieralam karmie piersia a malego dziecka nikomu bym nie podrzucila M facet oswiadczyl ze skoro ja nigdzie nie ide to on tez zostanie.Zaproponowalam mu zeby se zaprosil jakiegos kolege lub dwoch bo ja po polnocy i tak zamierzalam sie polozyc. Zeby sam nie siedzial Zaprosil jednak ten kolega sie upil i se poszedl. I siw zaczelo..moj jak sie upije zaczyna mi medzic, meczyc mnie glupimi testami i w*****a mnie to bardzo. Trzezwy z pijanym siw nie dogada wiec kazalam mu isc spac i polozylam sie Obudzilam sie o trzeciej a jego nie bylo. Wzial psa i se poszedl nie odbiera tel...jestem zla ze zostawil mnie sama i nawet niewiem gdzie jest. Mimo iz zarzekal sie ze woli zostac ze mna. Przykro mi ze ma w d***e rodzine Ogolnie jest ok, pracuje szanujje mnie i jakos jest fajnie ale traci wszystko przez takie akcje. Jak sie napije to jest debilem mimo iz na trzezwo calkiem fajny facet z niego Co mam zrobic? Moze zostawic go na kilka dni na przemyslenie?

Gość gość
Facet to swinia i ty dobrze o tym wiesz...sialala

Gość gość
Naucz się pisać kobieto.