Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

MAM DOŚĆ PIEKŁA NA ZIEMI

Polecane posty

Gość gość
Szczęśliwego Nowego Roku pięknej Studzi życzš Chłopaki z ZK Sztum

Gość gość
Każdy choć raz w życiu ma takie chwile w których chce żeby umrzeć widać ty nie jesteś wyjątkiem.

Gość gość
Mam to samo. Dlatego dobrze Cię rozumiem. I jak budować relacje mając tylko negatywne wzorce. Pozostaje nadzieja i wiara że może być inaczej. Choć doświadczenie i rozum mówi co innego a w sercu zawsze tli się nadzieja.

Gość gość
a, co to za dziada ze szczotą do avka zapodałaś ?:O

Jak przekonasz się że ci z wiejskiej w Warszawie mogą mieć gorzej to się rozweselisz:classic_cool:.Ale najpierw byś musiała zostać katem i ich obrobić:D.

Tli się nadzieja, ale takie osoby jak my same nic nie zdzialamy. Ktos musi przyjsc z pomocą. Osoba, która wyrwie nas z tego piekła.

Gość Michał121212
Studziara to jest kara za wyzywanie prawikow. :)

posłuchaj goscia andrzeja dufek był w piekle 1 sekunde to to cierpienie i woli cierpieć na ziemi niż pójść z powrotem do piekła a znajdziesz na yutube podróżnik po zaświatach i dla tego wojna obozy koncentracyjne głud z porównaniem do piekła to jest raj

Ja tez mialem ale zaczalem miec wyjeebane i zara se zjem double buttermilk fried chicken burger z serem cheddar i serem haloumie i z saladka do tego.

to szatan tak działa, bo zostalo mi jeszcze 8 dni do skończenia nowe//nny pompe//janskiej. Chce żebym jej nie dokonczyla

Gość gość
to nie szatan, to ja cię jepie codziennie i wale sobie prącie twoją dłonią z tym kuuurrewskim pazurem :)

Gość gość
śliczna pusia :)

Tli się nadzieja, ale takie osoby jak my same nic nie zdzialamy. Ktos musi przyjsc z pomocą. Osoba, która wyrwie nas z tego piekła. " Aż tak dużo nie trzeba:classic_cool:.Byle kod narobił bydła:classic_cool:.Gdyby były milionowe demonstracje to by uciekli:classic_cool:.

Gość Enzosssss
Ale czy tak naprawdę za to wszystko może odpowiadać Bóg, który jest miłością i nie doświadcza nikogo. Czasem jest to przez nas samych lub przez coś co nie chcielibyśmy żeby się stało, najczęściej wydarza się to przez czas i nieprzewidziane zdarzenie

Gość gość
Mam to samo. Dlatego dobrze Cię rozumiem. I jak budować relacje mając tylko negatywne wzorce. Pozostaje nadzieja i wiara że może być inaczej. Choć doświadczenie i rozum mówi co innego a w sercu zawsze tli się nadzieja.