Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dermatolog w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem chłopakiem, mam 24 lata i od kilku lat leczę się na trądzik z nawet dość dobrymi efektami. Nie pochodzę z Krakowa i do tej pory korzystałem z usług jednego dermatologa. Z racji tego, że niedawno zacząłem stałą pracę w Krakowie nie mam jak wybrać się do dotychczasowego lekarza. Czy może mi ktoś polecić jakiegoś dobrego dermatologa w Krakowie? Może być nawet prywatnie. Proszę o pomoc

Gość gość
ja mam juz za soba problem z trądzikiem, ale niestety pozostały blizny i nieestetyczne przebrwienia. znacie moze jakieś preparaty, które pozwolą sie tego skutecznie pozbyć?

Gość gość
Ja się męczyłam z trądzikiem przez wiele lat, właściwie to począwszy od gimnazjum, a jestem już po studiach. W moim przypadku sprawdziły się konsultacje z dermatologiem za pośrednictwem Centrum Kosmetyki i Medycyny Naturalnej Medicor http://medicor.krakow.pl/kontakt/. Leczenie okazało się skuteczne, a jeśli macie problem np. z przebarwieniami czy zmarszczkami, to doradza wam jaki zabieg z zakresu medycyny estetycznej się sprawdzi.

Gość ulmeria39
Pytanie czy szukacie dobrego lekarza przyjmujacego funduszowo czy prywatnie.Na fundusz nikogo nie polecę, trzeba tutaj również nastawić się na długie oczekiwanie na przyjęcie ( prawie rok) Jeśli chcecie dostać się do lekarza wcześniej do zapiszcie się do pani doktor Lidii Rajzer: drlidiarajzer.pl/personel/dermatolog/ - Pani doktor z duzym doświadczeniem w leczeniu chorób skóry.

Gość gość
Polecam udać się do MTT Estetica. Pracują tam świetni specjaliści, w tym też dermatolodzy. Od razu będą mogli zaproponować skuteczne zabiegi, które sprawdzą się w przypadku naszego problemu. Z doświadczenia mogę powiedzieć, że nic nie działa tak skutecznie jak medycyna estetyczna.