Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak uderzył swoją siostrę

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z chłopakiem od ponad roku. On ma 22 lata i dosyć trudną sytuację mieszkaniową, gdyż mieszka w jednym pokoju z mamą i siostrą. Ostatnio wracaliśmy z imprezy, gdzie trochę popił i nagle zaczął płakać i opowiedział mi, że jego siostra (19 lat) wpadła w złe towarzystwo i zaczęła go maksymalnie poniżać i wyśmiewać, traktować jak śmiecia. Być może wydaje jej się to zabawne, ale jednak mój chłopak przeżywa to, że własna siostra go tak traktuje bez powodu, a gdy ją upomina po kilka razy to nie pomaga. Kilkukrotnie zdarzyło się, że uderzył ją w twarz, nie z pięści tylko z tzw. liścia, bo dopiero wtedy ona się uspokaja. Dodał też, że źle mu, że tak zrobił. Nie wiem co o tym myśleć, bardzo mi na tym chłopaku zależy i wobec mnie zawsze jest dobry i kochany, nawet jak się pokłócimy to nie podnosi na mnie głosu, nie obraża ani nic. Dlatego tym bardziej nie wiem co mam zrobić, nie chciałabym go stracić, ale z drugiej strony nie chcę żyć kiedyś w przyszłości w jakiejś patologii, choć nigdy wcześniej nie myślałam tak o jego rodzinie. Co myślicie na ten temat?

Gość gość
myślę, że po prostu wymsknęło mu się, ze jest niezrównoważony i jak coś mu się nie spodoba to wali siostrę po twarzy. Nie zdziw się, jak kiedyś uzna, że ty go poniżyłaś i tak cię lekko ustawi.

Gość gość
Może tak być.

też mam często ochotę pzypiertlić swojej pato-rodzinie, ale nie przekłada się to na inne osoby ale zaraz, napisałaś, że plaskacz ją uspokaja, więc z czym masz problem? widzisz, że bliska osob ma problem, że nie wytrzymuje i przypiertala, a myślisz wyłącznie osobie

Gość gość
Mój brat robił mi to samo co siostra twojego chłopaka , nie mogłam czasami tego znieść , tak samo przyżywałam i przeżywam to do tej poey , chętnie bym mu wp*********a czasami za to wszystko ale to on raczej mi to robił niż ja , ale swojej rodziny bym nigdy nie ruszyła ani męża

Gość gość
na 100% chce się do ciebie wprowadzić mój ojciec też tak zrobił ale wcisnął matce że w domu ma zimno

Gość gość
kolejna co WYBIERA dupko baby to szmaty