Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wątek dla ludzi nieszczęśliwych i samotnych

Polecane posty

Gość gość

Piszcie co wam leży na sercu :(

Gość gość
haha dobry jestes Alex!!! ;) biedne piesy biedne dogi!!! ja tez nie mialam sexu I placze:(

Gość gość
ile masz lat?? bo mi maz chcial sztucznego penisa zaaplikowac I sie obrazilam:( I plakalam...a chcialam naturalnego!!!

Gość gość
Nie jestem nieszczesliwa ale mi smutno. Wlasnie facet powiedzial mi ze dziekuje mi za wszystko, ale musimy zakonczyc nasza znajomosc. Powiedzialam, ze w takim razie pa i rozlaczylam sie a on ciagle dzwoni . Nie odbieram

Gość gość
Same ślamazary tutaj. Weźta się ludziska za siebie i przestaństa pirtolić. Kto normalny chciałby się zadawać z takimi ślamazerami jak niektórzy tutaj? Kuźwa, same dno i zero innowacji czy pomysłów.

Gość gość
po co dzwoni jak zerwał?

Gość gość
mi lezy na sercu brak prawdziwych i szczerych znajomosci, przyjaciol. W liceum takie przyjaznie byly, teraz ludzie tylko mysla jak wykorzystac, jakie korzysci beda miec ze znajomosci a jak juz wykorzystaja to kopna w doope a czesto nawet zaszkodza bez mrugniecia okiem nie zwracajac uwagi ze osoba ktorej szkodza im pomogla. Ogolnie nie umiem juz funkcjonowac w tym zepsutym swiecie dlatego jestem nieszczesliwa

Gość gość
ty z 23:33 naucz sie jezyka polskiego wsioku

Gość gość
mnie boli ze kobiety leca na dupkow ale przynajmniej karma to nich wraca i zostaja samotnymi matkami sa zdradzane albo sa bite przez tych swoich panow

Gość gość
Nooo, to jest najlepsze :D lecą na debili i patusów, a za kilka lat płaczą na forach, że zmarnowały życie ha ha ha

Gość gość
tak ? ja wzielam pozadnego z dobego domu I nie chce dzieci!! wolalabym byc samotna matka ale z przystojniakiem!!!

Gość gość
ja zmarnowałam najlepsze lata swojego życia i wczoraj znow byłam sama, sylwester w domu, ze skłóconą rodzinką :(

Gość gość
kafe powinno być elementem psychoterapii :D