Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rabakteria

Udzielę porady pierwszym 5 osobom, zadajcie tylko precyzyjne pytanie

Polecane posty

Gość Rabakteria

nie musicie podawac wieku, plci, imienia, tylko dobrze sformułowany problem a ja pomoge

Gość gość
Kilka,dni temu uprawiałam sex z chłopakiem bez zabezpieczenia mój pierwszy raz. Dzień po stosunku miałam brązowe plamienia a,teraz dostałam okres.. Troche mi ulżyło , że nie jestem w ciąży..ale to nic pewnego...proszee o odpowiedzi!!!

Gość Anna prosze pomoz
Witam, ja z checia skorzystam z Twojej oferty :) Gdzie w Polsce lub w UK kupie taki dres na łyzwy? https://pl.aliexpress.com/item/Figure-Skating -Training-Suit-For-Children-Beautiful-New-Brand-Vogue-Figure -Skating-Dress-For-Competition-SU2026/32557882665.htm lub cokolwiek podobnego??

Gość Rabakteria
Osoba nr 1 - nie uprawiaj seksu, to jest ryzykowne, ciąża może mieć powikłania, dziecko chorobę, nawet jeśli nie donosisz ciązy, poronienie ma negatywne konsekwencje, sam seks również - ścierasz sobie naskórek w pochwie i narażasz na wiele chorób, nie tylko wenerycznych, ale również raki szyjki macicy, rak sutków, trzustki, hiv, alergię, zakażenie krwi, grzybica, radzę Ci unikaj seksu jak długo się da, nawet w prezerwatywie jest niebezpiecznie, może zdarzyć się wypadek, znany jest przypadek 21 latki, której prezerwatywa utknela w ciele, toksyny spowodowały u niej wstrząs i zmarła po paru godzinach od pechowego stosunku. Zrób test ciążowy, z moczu, używaj rękawiczek gumowych, urynoterapia to mit

Gość Anna prosze pomoz
Matko, to żeś dziewczynie odpwiedział :)

Gość Rabakteria
Osoba nr 2 Chińskie produkty są wysoce toksyczne i niebezpieczne, nici używane do szycia odzieży, produkowane są w fabrykach na maszynach, których wcześniej używano do produkcji trotylu, przetwarzania uranu i innych substancji radioaktywnych, nosząc odzież z Azji narażasz siebie i bliskich na promieniowanie i przykre konsekwencje od chorób tarczycy i depresji po nowotwory, jak myślisz,dlaczego tyle osob teraz cierpi na wyżej wymienione choroby ? właśnie dzięki produktom z chin, są masowo sprowadzane, niby tanie i niby dobrej jakości, ale, nawet sweter 100% welna będzie miał nici nie z welny i nici te będą przewodzić radioaktywny pył. 30, 40 lat temu w Polsce była bieda, ale ludzie odziewali polskie lub amerykańskie produkty i żyli długo i zdrowo. Ponadto dres, który prezentujesz nie jest bezpieczny również z innych względów - otóż nie bez kozery łyżwiarze noszą jednoczęściowe kostiumy - znane są liczne przypadki, gdy ludzie uprawiające łyżwiarstwo sportowe nosili nieprofesjonalną odzież i np gumka od majtek tudzież spodni obluzowała się, odzienie spadło dostając się pod nogi łyżwiarza, który momentalnie doznawał upadku, w wyniku którego w najlepszym razie obeszło się wstrząśnieniem mózgu, w najgorszym zaś zgonem, trepanacją czaszki, udarem, krwiakiem, wylewem. Najbezpieczniejszy strój dla dziewczynki to będą rajstopy plus sukienka z majtkami, musi być to zszyte, a majtki mają za zadanie przytrzymać rajstopy. Ostatecznie spodnie zszyte z górą czyli kombinezon. Dzieci do lat 12 mają bardzo słabe kości (stąd liczne gipsy w tym wieku), dlatego chodzenie na lodowisko nie jest zalecane.

Gość gość
Dziękuj***ardzo, za odpowiedź dużo się dowiedziałam ...

Gość Rabakteria
Odpowiadam jak najbardziej w zgodzie z własnym sumieniem, nie chce nikogo pocieszać na sile i wprowadzać w blad, zależy mi by ludzie byli świadomi czyhających na nich zagrożeń, tak aby ich unikać oraz żyć w zdrowiu i dobrobycie.

Gość gość
Jak odnowić kontakt z kobieta z którą nie gadamy od 1,5 roku?

Gość gość
Co lepsze Ubuntu czy Mint?

Gość gośćoanona anna
Dziękuje za te wszystkie informacje, ale nie otrzymałam porady a raczej odpowiedzi na moje pytanie, czyli, gdzie w Polsc lub w UK kupie taki dres? Mógłbys odpowiedziec?

Gość Rabakteria
Osoba nr 3 Z kobietą najprościej odnowić kontakt poprzez wyslanie wiadomości tekstowej typu sms lub imejl lub list tradycyjny lub wiadomości głosowej typu rozmowa telefoniczna, nagarnie na sekretarke, jeśli zawiniles i doprowadziles do rozpadu kontaktu, wynajmij mediatora, rozjemcę lub swata, wyślij golebia pocztowego, bukiet róż, liścik z przeprosinami za krzydwy, jeśli ona zawinila nie szukaj kontaktu.

Gość gość
gdzie znaleźć znajomych, jak się nie ma żadnych

Gość Rabakteria
Osobo nr 4 niestety nie znam się na oprogramowaniu, niezależnie od tego co wybierzesz pamiętaj, że wchodzenie na strony 18+ jest nielegalne, tak samo jak wrzucanie swojej golizny do sieci. Unikaj siedzenia dłużej niż 3 godziny dziennie przed komputerem, możesz wywołać epilepsję grając w gry. Uzywaj okularów ochronnych i siedz w bezpiecznej odległości od monitora, pamiętaj by stosować dodatkowe oświetlenie lub ustawić odpowiednią jasnośc monitora tak by nie powodował bólu głowy.

Gość Rabakteria
Osoba nr 2 Czy jest limit cenowy dla ubioru ze zdjęcia? Kolor ma być rózowy?

Gość gość
Z tymi.odpowiedziami to się nadajesz na polityka.

Gość gość
A jeśli oboje zawinilismy? To ja od kobiety i Twoje rady są trochę banalne, liczylem na coś więcej.

Gość Anna prosze pomoz
Limit cenowy to max 800zł za komletny strój czyli góra-bluza i dół- spodnie. Nie musi byc różowy, moze byc cos podobnego. Z góry dziękuje za informacje dotyczace gdzie bede mogla kupic taki strój w Polsc badz w UK.

Gość Rabakteria
osoba nr 5 Brak znajomych musi mieć jakąś przyczynę, być może masz lęk społeczny, kontakt z ludzmi przeraza Cię a zarazem czujesz potrzebę wspolnotowosci, ponieważ człowiek to społeczna, stadna istota, być może jesteś perfekcjonista, masz w środku krytykę wewnetrzna, ogarniczającą Cię, może Cię to zaskoczy, ale ludzie nie poszukują na znajomych miss, geniuszy, szukają normalnych ludzi, jak palniesz jakąś gafę, nic się nie stanie, miej dystans do siebie i innych, im mniej będzie Ci zależeć na poznawaniu nowych ludzi tym łatwiej nawiążesz kontakty, ponieważ obniżysz poziom stresu. Z drugiej strony może lepiej unikać tego co nas przeraża, wybór pozostawiam Tobie. Nie każdy człowiek musi mieć znajomych, spójrz na pustelników. Na pewno jesteś osobą inteligentną, aby mieć znajomych nie potrzeba intelektu ważna jest natomiast inicjatywa, budowanie relacji, gadanie, śmianie się, spotkania. Przemyśl czy taki wysiłek jest wart posiadania znajomych?

Gość gość
z tymi znajomymi całkiem trafnie, dzięx

Gość Anna prosze pomoz
Z niecierpliwością czekam na odpowiedz, mam nadzieje ze uda Ci sie cos znalesc gdzie mozna kupic ten strój? A tak poza tym przyszło mi do głowy jeszcze jedno pytanie, co prawda extra bo miało być 5 pytań ale jesli znalazłbys chwile i chec to powiedz: czemu ludzie sa tacy okrutni wobec siebie, zwierzat? Człowiek jest jedynym stworzeniem na tej ziemi który umęczy druga żyjąca istote dla swojej uciechy.. zadne zwierze nie znęca sie, nie torturuje drugiego.. co z ludzmi jest nie tak, skad ta rzadza i uciecha z wyrzadzania zła?

Gość gość
Co Pan sadzi o Laurze Ogrodowczyk ?? youtuberce ??