Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość_D

Wpadka?

Polecane posty

Gość gość_D

Witam serdecznie, mam problem. Kochaliśmy się z chłopakiem, prosiłam go, żeby mnie uprzedził, jak będzie kończył. Robiliśmy to w pozycji na jeźdźca, kiedy akurat dochodził, co prawda uprzedził mnie, jednak w tym momencie spod prezerwatywy wypłynęło trochę zawartości w okolice jego pachwiny. Nie wiem, czy zdążyłam wtedy wstać. W panice na szybko tylko sprawdziłam, czy nie mam nic w miejscu intymnym, wydawało mi się, że nie, ale w nerwach pobiegłam się umyć. Dodam, że okres miewam raczej regularny, co 28 dni i trwający 7 dni. Tym razem jednak spóźnił się o 2-3 dni i trwał od 25 do 30 grudnia. Z tego całego stresu po skorzystaniu z ubikacji na papierze zauważyłam krew ze śluzem. Czy to mógł być jeszcze jakimś cudem okres, czy raczej wywołana reakcja przez emocje? Jak duże prawdopodobieństwo jest wpadki? Proszę o pomoc. Czy tabletka 'po' będzie dobrym rozwiązaniem? Mam zamiar kupić ją z samego rana, żeby wyrobić się w czasie 24h ze względu na zwiększoną skuteczność. Nie wyobrażam sobie teraz, żebyśy mogli wpaść, a jednak szanse są zawsze.. Proszę o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować