Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek 42 kkk

Problem Seksualny

Polecane posty

Gość Marek 42 kkk

Proszę potraktujcie mnie poważnie ,to nie jest prowokacja. Mam 42 lata, 5 lat temu przeczytałem artykuł o Pedofilii. Mam szczęsliwą rodzinę i 4 letniego synka. ale do rzeczy. Po przeczytaniu tego artykułu zdałem sobie sprawę że oprócz dojrzałych kobiet czasami miałem seksualne skojarzenia kiedy widziałem ładne nastoletnie dziewczyny.Przeważnie były to 18-20 letnie dziewczyny,ale zdarzało mi się że i nawet 11 letnie dziewczynki mi się podobały,w sensie że kojarzyły mi się z dojrzałymi kobietami,miały coś w wyglądzie co było dojrzałe,np: były ubrane dojrzalej,pomalowane paznokcie,fryzura itp. Kiedy np: ta 11 latka wygląda jak dziecko to mnie nic nie wzrusza. To są moje reakcje organizmu. Ja jednak czuję się normalnym facetem i w życiu bym się do dziecka nie dobierał,nie mam takich potrzeb. Przeraziłem się jednak tym że ja w ogóle na to reaguję,starałem się z tym walczyć ale po kilku latach stwierdziłem że skoro 42 lata żyłem spokojnie i nie miało to na nic przełożenia dlaczego po przeczytaniu artykułu o Pedofilii nagle miałbym siebie zaszufladkować jako Pedofil,mówiłem o tym kłopocie żonie,powiedziała żebym dał se siana i żył spokojnie i że g****o ją obchodzą czyjeś wymysły,że jestem facetem i ma mi się prawo czasami tak kojarzyć.Ja jej też mówiłem że to tylko reakcja i że mnie to wcześniej ani ziębiło ani grzało,od stwierdziłem fakt że np: ta dziewczynka jest ładna coś w sobie ma,ale raczej w tej chwili wyobrażałem sobie jej urodę w przyszłości. Dla mnie Pedofile to dziwni ludzie z dziwną cechą by wykorzystywać dzieci,aż mi nie dobrze się robi gdybym należał do tego sortu ludzi. Wiem że to moja bujna wyobraźnia,ale jeżeli coś jest czymś to trzeba to tak nazwać.Jeżeli nastolattka jest ekscytująca to tak jest,ale to nie znaczy że muszę iść i coś temu dziecku zrobić. Ja to tak rozumiem. Pedofil to ktoś kto szuka kontaktów z dziećmi. Ja nie mam takich potrzeb,ja tylko od czasu do czasu jak coś mnie zafascynuje to reaguję ,mam jakieś myśli,wzwodu nigdy nie miałem,to czyste skojarzenia i odczucia.

Gość gość
I co w związku z tym?

Gość gość
Problem seksualny? Jesteś nienormalny mówiąc, że podobają Ci się 11 letnie dziewczynki. Próbujesz tu jakoś tłumaczyć swoje chore popędy i pragnienia.

Gość Marek 42 kkk
"Problem seksualny? Jesteś nienormalny mówiąc, że podobają Ci się 11 letnie dziewczynki. Próbujesz tu jakoś tłumaczyć swoje chore popędy i pragnienia. " I co mam z tym zrobić? Odebrać sobie życie czy co? Masz jakieś konkretne propozycje a nie zabawę we Freuda?

Gość gość
Leczyć się.

Gość gość
jesteś normalny, to wina rodziców tych młodocianych koorf, że pozwalają im grać dorosłe

Gość Marek 42 kkk
"Leczyć się" ? Z czego? z odczuć ,ze spontanicznych skojarzeń? a ty kolego nie masz skojarzeń? Nie myślałeś nigdy żeby kogoś skrzywdzić,nie skojarzył ci się krztałt np: banana z penisem itd. Czym ty chcesz leczyć spontaniczne skojarzenia,odczucia? Czy ty wiesz o czym ja piszę? Nie mam pragnień tylko skojarzenia i to spontaniczne,czasami są czasami nie ma. Nie mam żadnych potrzeb by mieć jakikolwiek kontakt z dzieckiem. ale widzę że odpowiadam przygłupowi który nie rozumie lub nie chce zrozumieć o co mi chodzi. 42 lata żyłem,mam żonę dzieci i wszystko ok,a teraz po przeczytaniu artykułu o pedofilii miałbym nagle robić jakieś problemy których nie ma. Przecież nic się nie stało i nie stanie. Problem mam tylko z tym że się tym przejąłem,zupełnie niepotrzebnie. Właśnie dotarłem do badań naukowych i 80% normalnych facetów z 6000 badanych reagowało na treśc***edofilne,ale nic po za tym. Może i ty byś zareagował? i co wtedy cwaniaku?

Gość gość
utnij se jaja i wsadz do formaliny ;-)

Gość Marek 42 kkk
szczenial

Gość gość
Pedofilia to kontakt fizyczny,nie ma kontaktu nie ma Pedofilii