Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ojciec ma prawo nadal mnie bić?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata, studiuję i pracuję, ale nadal mieszkam u rodziców. Problem jest z ojcem. Ojciec od zawsze był surowy, zawsze za wszystko bił. Obecnie jest tak samo, gdybym mu tylko odpysknęła lub postawiła mu się w jakiejś sprawie to natychmiast by mnie uderzył. Czy w związku z tym, ze jestem już pełnoletnia ojciec ma prawo mnie bić?

Gość gość
Płacę rodzicom za pokój przecież i za jedzenie. Nie pyskuje ojcu, a jedynie czasem mam inne zdanie niż on i się sprzeciwiam- za to dostaję.

Gość gość
Nie, nie jest to typowe bicie, jak się bije dzieci, a np. uderzenie w twarz lub w głowę z pięsci lub popchnięcie, szarpanie.

to tak na serio, oczywiście ze nie ma prawa, możesz iść na policję. masz prawo z kimś mieszkać i NIE BYĆ OFIARĄ przemocy, dowiadywałam się w tej sprawie. więc wygadywanie ofierze przemocy, że jest pasożytem = bulls**t. dowiadywałam się. natomiast wyprowadzka jest doradzana.

Gość gość
Nikt nie ma prawa nikogo bić. To nie średniowiecze i nie islam. Jak cię uderzy to mu oddaj.

Gość gość
jak juz siorbiesz gale to niema prawa cie bić ,postrasz go tymi ktorym opciagasz a przestanie ;-)

Gość gość
ma prawo