Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arabowie z Kebabu mordują młodego Polaka z Ełku

Polecane posty

Gość gość
super koelga bili jego kolege a on czekal na kebaba i rzucial petarde jak go dostal :D pewnei tak sie teraz tlumaczy ciezko mi w to uwierzyc ze przychodza awanturuja sie jeden kradnie a drugi stoi i czeka az wroca i zrobia mu kebaba.

Gość gość
zabili śmiecia, który prosił się o to...

Gość gość
wypad stąd islamuchy, to że macie polskie obywatelstwo nie znaczy że nie jesteście śmieciami, pewnie niemieckiego pochodzenia, bo to kraj lewaków.

Gość gość
złodziej złodziejem ale to nie znaczy zeby go od razu zabijac z zimną krwią. jeden go trzymał a drugi dzgał. nosz ludzie... to jak mi nie pasuje sasiadka czy cós to tez mam za nóz chwycic? inna sprawa- Arabi czuli się gnebieni. ok to jak nie pasuje to wypad stąd. i niech sie nie dziwią ze ludzie się ich boją i nie chcą skoro sa wyznawcami religii ktorej wiele wyznawców wzabija,morduje niewinnych ludzi tylko za to ze sa"niewierni". czyli nie sa wyznawcami ich religii. to jest najwieksza wina i grzech i za to tylko mozna mordowac bezlitosnie. po co te zamachy? i wlasnie dlatego sa traktowani tak jak są. bo my nie chcemy miec u siebie drugich Niemiec czy Francji. a powoli juz tak się staje.

Gość gość
We Francji i Niemczech to już tragedia, stawiam, że może dojść do wojny domowej, wiem co mówię, bo tam byłem, bardzo niewiele brakuje to pogromów i wojny! W Polsce powinna być zasada Zero tolerancji dla muzułmanów i Arabów!

Gość gość
islam jest niebezpieczny ,nie wolno tego tu wpuszczać,

Gość gość
Polak zaczal Za wtargniecie na czyjas posesje dostaje sie wpiertol

Gość gość
Turka i Tuska się nie okrada polaczki !!

Gość gość
Te islamuchy z Niemiec wypad z kafeterii, to nie wasz kraj. Polak nawet gdyby był niemiły to powinien dostać parę razy w ryj i koniec, a to bydło imigranckie muzułmańskie ścierwa zabiły człowieka, dla tej dziczy nic się nie liczy, to dzicz, to swołocz, takich to nawet nie do więzienia, na szafot i po problemie. Módlmy się, żeby tych arabów zabili w więzieniu!!! Pozostałych imigranckich bandytów, aby prześladowano tak długo w Polsce, aby wyjechali sobie do syfu, czyli ich własnych krajów.

Gość gość
postawcie sie na miejscu arabów jak im polaczki nasterowane przez swoje blachary działali na nerwy być może na codzień.

Gość gość
Postawmy się na miejscu rodziny zabitego przez muzułmańskich bandytów młodego chłopaka i co islamsko gnido, co ty na to? Wypad z Polski, bo już niedługo się za was weźmiemy!!!

Gość gość
Tylko Islam , giń pseudo katolicka feministyczna obłudna kulturo

Gość gość
Islam to g****o pedofila mahometa, spisana przez debili i psychopatów książka obłąkanych czyli Koran - to wszystko polscy patrioci najpierw wypalą ogniem w Polsce, a potem wyplenią niczym robactwo z innymi rodowitymi Europejczykami, a was gnidy i zdrajcy mówiący i piszacy w naszym kraju po polsku potraktujemy tak jak na to zasługujecie, czyli staniecie przed plutonami egzekucyjnymi, a POLSKA ARMIA i POLSKA POLICJA będą do was strzelać jak do kaczek.

Gość gość
to nie patriotka tylko walczaca o dobro swej d**y prostytutka. Arab nie zaplaci, Polak tak.

Gość gość
idiota? pewnie na Zachodzie ich więcej, dlatego przyjęli imigrantów i mają taki gnój, z którego wydobywa się fetor, który dochodzi i do Polski, pod postacią islamu i mordów ich wyznawców.

Gość gość
Prokurator przyznał że zabity przez islamistów Daniel Rudnicki nie byl karany!! Zawsze gdy imigrant zabije białego to lewackie media natychmiast starają się oczernić ofiarę, żeby wyszło, że to jej wina. Tak było w przypadku zabitej maczetą Polki której przypisano romans i sprowokowanie muzułmanina i tak jest w przypadku zamordowania Danie Rudnickiego przez muzułmanów. W obu przypadkach prokurator zdementował te plotki. Okazuje się, że Daniel Rudnicki NIGDY NIE BYŁ SKAZANY! A przypomnę, że lewackie media już zdążyły z niego zrobić recydywistę. Nic też nie wskazuje jakoby coś ukradł z kebabu. To tylko wersja muzułmanów ale chyba tylko głupi by uwierzył, że można zabić człowieka za kradzież jednej butelki Coli wartości 4 zł. Jak się czują teraz wszyscy ci co łyknęli lewackiego kita i jak pelikany powtarzali plotkę o jego rzekomo przestępczym życiu?

Gość gość
18:51 nie kłam rasisto , nic takiego nie miało miejsca żaden prokurator niczego nie dementował , kłamliwa kibolska mendo

Gość gość
spadaj stąd islamska gnido i żyj swoimi urojeniami, ale nie w Polsce, a na przykład w Syrii z kozojebcami.

Gość gość
23:44 - a ty zdychaj w tym grajdole zwanym polską , w tym kaczystanie dla prymitywów

Gość gość
wywiady z prokuratorem na RADIO 5.TV - dementuje wszystkie oszczerstwa na temat zabitego Daniela Rudnickiego

Gość gość
Mam znajomego prowadzącego w stolicy lokal z kebabem, w którym zatrudnia dwóch czarnoskórych. Mówi, iż od momentu tego zdarzenia w Ełku ilość klientów diametralnie się ZWIĘKSZYŁA o kilkadziesiąt procent. Jak coś zamawiają to starają się zrobić tak, aby wydać jak najwięcej. Rekordzista zostawił w kasie prawie 80zł. Jak przekazuje jeden z tych pracowników - ludziska chwalą tego tunezyjczyka (czy kiegoś tam) z Ełku za rozprawienie się z kibolską patolą, z którą policja sobie nie radzi! Polak Polakowi Szwabem!

Gość gość
Ot polactwo po prostu

Gość gość
Tu z islamem się nie pieści. Zamiast kredek mamy pięści! W odpowiedzi na tragiczne wydarzenie w Ełku podczas nocy sylwestrowej, Młodzież Wszechpolska i ONR organizują pikietę przeciwko "islamskiej agresji". "Antyimigrancka" pikieta ma odbyć się na jednym z miejskich placów 7 stycznia. - Pojawi się Młodzież Wszechpolska z całego okręgu warmińsko-mazurskiego oraz Obóz Narodowo Radykalny także z brygady warmińsko-mazurskiej - mówi w rozmowie z Wirtualną Polską rzecznik prasowy MW Mateusz Pławski. W pikiecie ma wziąć udział około 200 osób. - Biorąc pod uwagę nastroje w Ełku, pikietujących może być znacznie więcej - zaznacza Pławski. Mówi także o tym, że jako współorganizatorzy deklarują spokojny przebieg wydarzenia. Jednak po chwili dodaje: - Nikt nie jest w stanie niczego zagwarantować. Może dojść do policyjnych prowokacji.

Gość gość
W warszawskich kebabach panika, widzę ten strach w oczach tej dziczy arabskiej, wystarczyło, że stanąłem przed kebabem i groźnie się popatrzyłem to zobaczyłem jak leją w gacie, a nuż wyjmę granat i im wrzucę. W kebabie była tylko jedna osoba. W innym zauważyłem napis remont, zaraz od następnego dnia po zabójstwie tego młodego człowieka.

Gość gość
ja kebaba nigdy nie jadłam, wole zjesc w domu schabowego z surówką i ziemniakami, taka prawda