Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonac mame na wyjazd do chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

Może to smieszne pytanie - zwalszcza, że mam 15 lat(16 za 4 miesiace) - ale razem z mama mieszkamy za granica i niedawno przyjechałyśmy do Polski na dwa tygodnie. Z moim chlopakiem (jest w moim wieku) znamy sie od trzech lat, a razem jestesmy od trzech miesięcy. Problem w tym, że on mieszka kilkaset kilometrow od mojego rodzinnego miasta w Polsce. Nigdy sie nie widzielismy. Jego tata pracuje w hotelu, w którym chcialabym sie zatrzymać chociaz na jeden dzień. Rozumiem moja mame, że sie martwi ale nie raz pozwalala mi podrozowac samej i to nawet za granica. Bardzo chcialabym sie z nim spotkać. Dodam jeszcze, że to niemozliwe zeby on przyjechal do mnie, bo mamy za male mieszkanie by mogl zatrzymać sie u nas, a hotele sa zbyt drogie. Jedyna opcja to gdyby przylecial do mnie za granice ale nie ma jeszcze 16 lat i nie może sam przyleciec. No i jego rodzice nie pozwoliliby mu wyleciec za granice. Jeśli trzeba bedzie poczekam do mojej 18 by wkoncu go zobaczyc (mysle ze osoby ktory byly lub sa w zwiazku na odleglosc mnie rozumieja) ale jesli macie jakies pomysly prosze o odpowiedz. Z gory dziekuje

Gość gość
jeżeli starzy nie dadza ci zgody czekasz na wyjazd do 18

Gość gość
Tez bym cie nie puscila. To nie jest twoj chlopak skoro go nawet nigdy nie widzialas. Piszac ze soba na internecie, rownie dobrze moze to byc stary, spasiony i zapocony dziad ktory tylko czycha na takie naiwne dziewczyny co ty.