Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poslalam do zlobka corke z angina

Polecane posty

Gość gość

:( jest mi tak przykro ale nie mialam wyjscia szefowa zagrozila ze jesli znow dzis nie przyjde do pracy to mnie zwolni :( musialam poslac corke z angina do zlobka.. mam zal do siebie :(

Gość gość
jak zarazi moje dziecko to cie znajde i zabije :)

Gość gość
wybacz ale ja w tym momencie mysle o utrzymaniu swojego dziecka a nie o twoim..

Gość gość
a my myslimy o swoich dzieciach! Ty jedna nie wezmiesz urlopu a pozniej 10 innych musi brac przez Ciebie!

Gość gość
autorke i tak najbardziej boli pewnie ze nie moze sama zapewnic w domu warunkow troskliwych umeczonej corce tylko dodatkowo ja stresowac i tak obolala wizyta w zlobku

Gość gość
zlobek peowadza na szczeacie moje kolezanki, znamy sie od podstawowki.. choc tyle dobrze ze wiem ze zajma sie jak swoim

Gość gość
Jak za ...zieści lat corka będzie szukała przyczyn deformacji stawów, to powiedz jej, ze to przez niedoleczone w dzieciństwie choroby.

Gość gość
No i taką sytuację wypadałoby gdzieś zgłosić. Bo to już nie chodzi o to czy twoje dziecko zarazi moje ale o to jak czuje się twoje dziecko z bolącym gardłem być może z gorączką jest osłabione i nie może spokojnie wyleżeć choroby w ciepłym łóżku tylko się męczyć przez cały dzień . Pamiętam siebie z dzieciństwa dość często chorowałam na anginę pamiętam że nie byłam w stanie siedzieć a co dopiero mówić o bawieniu się czy bieganiu z innymi dziećmi