Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy rok a tutaj nadal zolzy siedza

Polecane posty

Gość gość

Gdzie sie podziały te wszystkie fajne kobiety które kiedyś tu pisały życzliwie bez ublizania. Pierwszy raz weszłam na to forum 8 lat temu i nie było tego jadu i chamstwa które jest teraz. Miałam kilka lat przerwy i teraz wróciłam do tego forum i stale pelno durnych tematow, albo ciągle o tesciowych,synowych. Stale ublizanie sobie od patologii,słownictwo z rynsztoka,forum przejęła jakaś cholota,zawistne i złośliwe ludziki bez grama empatii.

Gość gość
Bo Polak tak ma...

Gość gość
Po pierwsze, masz pamięć wybiórczą. Ja jestem na kafeterii od około 11 lat i zawsze było tak samo. Mieliśmy tu pole do ćwiczeń utarczek językowych i do wylewania frustracji. Nawet nie było sensu rejestrować pseudonimów. Stałe tematy? Tak, tam się słodziło, ale z tymi samymi ludźmi ścierając się bardziej anonimowo na innych tematach. Zawsze też powstawały i nie martw się, będą powstawać tematy rzeczowe, gdzie ludzie sobie pomagają, choć zawsze wtrąci się i ktoś z krytyką. Nie chce mi się dużo pisać ale radzę, przypomnij sobie wszystko uważniej. I nie przejmuj się tak. Tu ludzie piszą swoje opinie oraz inne uwagi, wynikające z różnych pobudek a nie eksponują całą swoją osobowość i postawę życiową. To samo adresaci uwag, chodzi o ich teksty i czyjeś wyobrażenia o sytuacji a nie o nich samych, więc jeśli ktoś twój wpis obraża, to sama nie powinnaś czuć się obrażona. Sorry ale jaśniej lub krócej mi nie wyszło.

Gość gość
Mamuśki dostały po500+ więc zrezygnowaly z pracy i siedzą tutaj i ujadają, bo się nudzą...