Gość cmkra Napisano Styczeń 2, 2017 Hej. Nie wiem co robić, poznałam faceta przez badoo, spotkaliśmy się raz, drugi no i zaprosił mnie na wesele. Wszystko było idealne, on ja. Przed oczepinami poszliśmy na górę do hotelu, chwila namiętności, zaszliśmy na dół no i nadal było wszystko dobrze. Później kilka razy wychodziliśmy razem na zewnątrz, kilka buziaków przy tym było. Coś po 2 zaproponował aby pójść już spać, okej zgodziłam się, gdy weszliśmy do pokoju, ogranęliśmy się no i jak wiadomo, doszło do zbliżenia. Na drugi dzień jakoś nie było o czym rozmawiać, pojechaliśmy na chwile do niego a wieczorem odwiózł mnie do domu. No ale przejdę do sedna sprawy, dwa dni nie odzywał się do mnie, więc ja się odezwałam, chwile popisaliśmy, ale na moją "ostatnia" wiadomość już nie odpisał, w sumie to jej nawet nie odczytał. Minęły już kolejne dwa dni i nadal nic :( co ja mam zrobić? Nie chce się narzucać czy coś, ale chyba coś do niego poczułam ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach