Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Dla ludzi z depresją jak sobie radzicie z panicznymi lękami?

Polecane posty

To ja gość od miasta Namysłów (województwo opolskie) ja lecze się z depresji więc pytam o radę

Potrzebuję rady

Gość gość
Jak sobie radzicie

leki na depresje i leki są skuteczne ale ostrożnie z nimi. w mojej ocenie zażywanie długotrwale niszczy ośrodki bólowe w mózgu lęki i depresja głownie pochodzą z wypartych wspomnień i naszych rekcjom na sytuacje myślimy świadomie czy tez nieświadomie przypisujemy innym naszym rekcjom na stresory wyzwalajace te same- systemy obronne - połączenia bólowe ciagle intenstywnie wzmacniane przez nas samych rozrastaja sie i stajemy sie siedliskiem bolu) albo cos naturalnego jak praca z wlasnym umyslem albo likwidacja farmakologiczna

ja po 10 latach nagle pozbyłem się leków. tak z dnia na dzien depresje tez stala sie mniejsza powiedzmy o 90 %. tak nagle sie to stalo. remisja z dnia na dzień i poprawa nagla. może korzyść z palenia ziela? moze nie wiem

A u mnie było odwrotnie bo ja też wcześniej leczyłem się z depresji we Wrocławiu i też brałem leki i było lepiej niż przed brakiem leków ale po odstawieniu było coraz gorzej aż trafiłem do szpitala psychiatrycznego w Opolu i teraz ponownie się lecze z depresji i ona mi się nasiliła