Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić

Polecane posty

Gość gość

Niedawno odbyłam stosunek z chłopakiem bez zabezpieczenia to był mój pierwszy raz dzień, po stosunku dostałam brązowe plamienia i nw dlaczego na drugi dzień dostałam okres mam go do teraz ale nadal sie dziwnie czuje boli mnie brzuch jak siedze i chodze i czuje jak bym miała cos w srodku .. Czy moze jestem w ciąży? Możliwe może to nie jest okres? Prosze o odpowiedzi!!! Licze na rozsądne odpowiedzi nie, żadne głupie śmieszki..

Gość gość
Cieżko, powiedzieć objawy ciaży po 2 dniach od stosunku? Mało prawdopodobne, co niewyklucza że w ciąży możesz być Powiedz mi po co się z nim gziłaś bez zabezpieczenia? Ludzie czy wy macie coś w głowach? Ile masz lat? 20? 26 ? 30? jesteś niezależna finansowo? masz pracę? mieszkanie? jesteś w stanie powiedzieć sobie że jestem gotowa na dziecko? NIE to po co to robisz po co?

Gość gość
Mam 20 lat

Gość gość
Od stosunku mineły 3 dni

Gość gość
No to dziewczyno? Myślisz cokolwiek czy żyjesz tylko dla przyjemności? I bzykasz sie za każdym razem jak masz ochotę? Przecież nie jesteś gotowa na dziecko i nie wierze ze chciałabyś być w ciąży, Nie masz kasy, mieszkania a jednak uprawiasz seks bez zabezpiecznia? Powiedz tak trudno przypilnowac faceta żeby założył prezerwatywę? albo iść do lekarza po przepisanie tabletek? masa dziewczyn zachodzi w ciąże w tym wieku, są to ciaże niechciane, Wiele z tych kobiet kończy bardzo źle, samotnie wychowują dzieci, bez szans na lepsze jutro. Szybciej sie starzeją, masa zmartwień i życie w biedzie. Chcesz tego? Czy chcesz pożyć pelnią życia conajmniej jeszcze 6 - 8 lat

Gość gość
Mi akurat nie groźi życie w biedzie.. No cóż jak zrobie test i będzie pozytywny to partner ucieszy sie i jakoś sobie poradzimy

Gość gość
Ok, a czy ty się ucieszysz 20 lat na karku. Całe życie przed toba. Widzisz dzisiaj panie po 30 stce uwarzają się, że są młode. I chcą się bawić podbijać świat. a ty? Pieluchy , wychowanie to nie przelewki, a Studia? a nauka? Co do ciąży, to tak jak mówie 3 dni to za mało. Jakiekolwiek objawy dopiero po tygodniu, ale to i tak u niewielu Kobiet. WIĘKSZOŚĆ kobiet pierwsze obajwy to 3 - 6 tyg. ale no jeśli jesteś tym wyjątkiem , to może po 1 tyg jakieś obajwy mogą być Ale nie po 3 dniach.

Gość gość
No tak jestem bardzo młoda mam całe życie przed sobą czasu się nie cofnie. Co się stało to się nie odstanie..