Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MgdaKj

Potrójny alimenciarz czy to ma sens ?

Polecane posty

Gość MgdaKj

Poznałam 43 letniego mężczyznę jest wspinały lubię go sama mam 25 lat niestety jest pena wada on jest po trzech rozwodach i z pierwszego małżeństwa ma jedno dziecko z drugiego dwoje z trzeciego jedno . wiele się nasłuchałam o alimenciarzach ale on jest inny, naprawdę !!! Inaczej bym już dawno uciekła co nie zmienia faktu ze mam pewne wątpliwości. Jak to widzicie , czy warto w to wchodzić ?

Gość gość
Pod jakim względem inny? :D Alimenty na czworo dzieci go rujnują, więc szuka frajerki, która będzie dokładała się do jedzenia i opłat, a w weekendy pomoże w opiece nad dziećmi. Po co ci facet z takim garbem? Świętą męczennicą chcesz zostać? :D Zapamiętaj sobie raz na zawsze. Związek z dzieciatym mężczyzną to dla wolnej kobiety same upokorzenia i straty. Nigdy nie ma dość pieniędzy w domowym budżecie, on nie ma dla ciebie za dużo czasu, a w tle zawsze gdzieś jest matka dzieci. W tym wypadku aż trzy. Które lubią robić z dzieci kartę przetargową.

Gość MgdaKj
Ale ja bym się mogła podpisać pod tym tylko on jest inny , nie pasuje do stereotypu mężczyzny po trzech rozwodach jest miły opiekuńczy uczciwy, wydaje mi się że miał pecha.

Gość gość
taaa 3 razy miał pecha :-D pewnie trafial na takie niedobre kobietki :-D

Gość gość
Masz 25 lat i ccesz sobie zycie marnowac? Jesli wolisz sarszych o znajdz sobie 30 latka bez garba. Pilno Ci do pilnowania, spedzania czasu z jego dziecmi, gdy sama jeszcze mozesz, a awet powinnas poszalec? Albo wydawania swoich pieniedzy na utrzymanie domu? Po co Ci stary dziad? Pomyslalac,że on niedlugo bedzie juz podstarzaly, a Ty nadal mloda kobieta? Pomijam fak, ze on juz raczej dzieci nie chce... Trzy rozwody? Przejrzyj kobieto na oczy.

I tak go wezmiesz bo masz klapki na niego i z latwoscia odnajdziesz w nim zalety, gdy my bedziemy przedstawiac ci wady, wiec po co pytasz... :D

Gość gość
Michał trafiłeś w sedno. I tak sie z nim zada bo to widać po tym w jaki sposob o nim pisze. Ja bym sie nie zadała za cholerę z takim facetem. On ma juz 4 dzieci, a ja tez chciałabym mieć swoje prawda? A nie tylko nianczyc obce dzieci. Dziewczyno nie bądź głupia, na pewno cos z nim nie tak skoro jest po 3 rozwodach.

Gość gość
Chyba upadłas na głowę! ! Po 3 rozwódach, z 4 dzieci 20 lat starszy.ja p*****le gdzie masz mózg dziewczyno. Chyba każda normalna dziewczyna by wiedziała że z kolesiem jest co nie tak skoro jest po 3 rozwód ach. To znaczy ze z nim jest co nie tak.jedynie co to teraz się pewnie dobrze maskuje. Czy ty jesteś jakąś desperatka czy ki chUJ?

Gość gość marza
3 rozwody w wielu 43 lat no nie zle widac ze facet nie jest staly w uczuciach. Dziewczyno uciekaj poki mozesz. Z tym facetem jest cos nie tak bo nie wierze ze biedny facet 3 razy tak zle trafil.