Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wchodzicie w związki dopiero jak się zakochacie czy już na etapie fascynacji?

Polecane posty

Gość gość

Dopiero jak czujecie, że jesteście zakochane czy też kochacie kogoś to decydujecie się na związek z nim czy wiążecie się już na etapie przyjaźni + fascynacji/zauroczenia?

Przyjaźń buduje się równie długo jak miłość, a fascynacja = zauroczenie = zakochanie. A więc na etapie zauroczenia, czy tam zakochania - a potem rozwijam.

Gość gość
W związek wchodzi się na etapie fascynacji po kilku randkach już. Pozniej się człowiek pozn*****ardziej i jeśli wyjdzie z tego zakochanie to są dalej razem a jesli nie to sie rozstaja. Nie licząc degeneratów XXI wieku którzy tworzą związek na etapie popędu seksualnego. Gdy ktoś ich podnieca i maja na niego ochote to wchodzą w związek.

Gość gość
Fascynacja i juz związek? Kpina jakaś.

Gość gość
A jak niby autorko wchodzisz w ten związek? Pytasz faceta, albo on Ciebie "będziesz ze mną chodzić?" Przecież wejście w związek jest naturalne i samoczynne, poznajesz kogoś , spotykacie się i nagle się orientujecie że coraz wiecej czasu spędzacie razem, jestescie sobie coraz bliźsi. Czy to już związek czy jeszcze nie? Można być parą od pierwszego spotkania, a można się spotykać rok i nadal ze sobą nie być. To sprawa indywidualna i to się czuje :)

Gość gość
Tu autorka. 18:55 Wpis z 18:49 nie był mój jak coś :) No właśnie ja miałam tylko jednego chłopaka i wiedziałam, że jesteśmy razem, bo najpierw zaczął mówić, że jestem jego i pytał się czy może tak mówić, a potem zaczął mnie przedstawiać wszystkim jako swoją dziewczynę. A teraz mam z pewnym chłopakiem dziwną sytuację, bo znamy się już blisko pół roku (to chyba długo,co nie?) i jesteśmy ze sobą stopniowo coraz bliżej, chociaż od początku iskrzyło i niby jesteśmy prawie jak para i ostatnio zaczął gadać, że jestem jego, ale też nie jest o mnie zazdrosny, a znajomym przedstawia mnie jako koleżankę. No i co mam o tym myśleć? Traktować go jak kogo? Ostatnio dowiedziałam się, że pisał prawie rok z taką dziewczyną i spotkał się z nią ostatnio pierwszy raz, byłam przy tym obecna, bo to była impreza, ale to mną był dużo bardziej zainteresowany.

Gość gość
"A jak niby autorko wchodzisz w ten związek? Pytasz faceta, albo on Ciebie "będziesz ze mną chodzić?" " A co w tym złego? :) Mnie się facet spytał po 1,5 m-ca, czy chcę z nim być. Chyba lepiej tak, niż łajdaczyć się z facetem pół roku, ślinić się do niego, a on potem kopie w tyłek, bo przecież oficjalnie nie byliśmy razem.

Gość gość
00:49 No właśnie, przynajmniej jest jasność, przecież tu nawet nie chodzi o oficjalne pytanie "czy będziesz ze mną chodzić?" tylko o szczerą rozmowę jak to jest między nami, czy jesteśmy razem, czy zawsze będziemy tylko kolegą i koleżanką. Tylko to jest strasznie trudne, bo nie wiadomo jak ta druga osoba zareaguje, zwłaszcza, że jego na wyznawanie miłości zbiera po pijaku, a na trzeźwo nawet słowem się nie zająknie. I nie wiem czy on po pijaku mówi to co myśli na trzeźwo czy to tylko takie pieprzenie trzy po trzy po pijaku. Właśnie o to chodzi co mówisz, ty nie będziesz się z nikim umawiać przez pół roku czy rok, bo niby tak jakbyście byli razem,zakochasz się, a nagle się dowiesz,że on kogoś ma,bo dla niego przecież zawsze byłaś tylko koleżanką..