Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grzesiek 2

???

Polecane posty

Gość Grzesiek 2

Witam! Post jest w pełni autentyczny i nie robię sobie żartów i proszę o to samo... oczko.gif Mam 24 lata. Jestem dość przystojnym facetem, nie mam raczej problemów z Kobietami, ale... Jest jeden problem. Interesują mnie jedynie Kobiety zbliżone wieku 30 lat, lub nawet delikatnie powyżej, czuję się z tym nieszczęśliwy, bo gdzie mam taką znależć...? TO NIE JEST POST MATRYMONIALNY ! Chodzi mi bardziej o to, co Kobiety w wyżej wymienionym wieku myślą o związku z młodszym chłopakiem... Są na to jakieś szans? Jestem dość dojrzały, jak na swój wiek. Pozdrawiam.

Gość gość
Wiek to tylko liczba. MNÓSTWO jest takich związków. Nie wiem w czym problem.

Gość gość
Kompletna bzdura, wcale nie ma mnóstwo takich związków, raczej są bardzo rzadkie, w moim otoczeniu, wśród mnóstwa ludzi znam tylko jedną taką parę, gdzie kobieta jest starsza o 5 lat od faceta i i tak jest to postrzegane jako coś dziwnego. Swoją drogą ja sama mam 34 lata i nie wyobrażam sobie być ze smarkaczem 10 lat młodszym, sorry ale nie ten wiek, nie ta mentalność, nie to doświadczenie, nie to obycie, nie to zachowanie - więc w życiu bym nie zaryzykowała. Wiem co mówię gdyż obserwuję taki trend, że 20-latkowie szukają starszej kobiety. Nieskromnie mówiąc jestem atrakcyjną kobietą i do mnie takie podchody też się zdarzały i zdarzają. Śmieszy mnie to raczej a nie pociąga. Nie ma szans.