Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te a2 mobile to jakaś sieć pedałów?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego pedala pokazuja w reklamie?

Gość gość
Mi tam się podoba ta reklama a2mobile. Mów co tam chcesz. Ale piesełam to mają zarąbistego :D

Gość gość
A niech sobie robia reklamy jakie chcą. Ważna to jest oferta

Gość gość
Nie pamiętam reklamy,pamiętam tylko, ze byla beznadziejna. z ooeratorow najlepsza byla kampania play w 2007 roku, niezle ma plus, nju,heyah,a glupie lub irytujace ma orange,tmobile,plusz

Gość gość
Reklama z tym pedałem i mopsem jest ok - śmieszna.

Gość gość
Ta reklama jest zabawna lubię ją :D

Gość gość
Do mnie nie przemawia i wywołuje obrzydzenie. Nigdy A2!

Gość gość
Skąd wiesz że to pedały? Przecież nie mówili do siebie kochanie ani się za ręce nie trzymali ani się nie całowali a gestykulacją może chodziło o przekaz a zresztą nie wiem dla mnie każda reklama jest durna

Gość gość
nie ważne co mówią ludzie, ważne byle by mówili i o to reklamodawcom chodzi, reklama nie ma wnosić jakiś wartości, tylko masz przenieść numer do a2mobile :)

Gość gość
Szczerze to nie mam telewizji od lat i nawet nie widziałem tej reklamy. Mnie bardziej interesuje to że dają no limit za 25zł, a co będzie w reklamie to obojętne. Kto też tak ma?

Gość gość
Ja nie wiem po chuj oni tworzą jakieś nowe sieci. Plus, play, orange i t mobile - tylko te powinny być. Nawet heyah poszła w zapomniane, a to virgin mobile to jakies nieporozumienie

Gość gość
jaka nowa siec bleheh przeciez heyah nalezala do playa a virgin to produkt t-mobile, z kolei ta nowa to z aero2 to wszystko kilku złodzieji trzyma w łapie 🖐️

Gość gość
Ja mam orangge od zawsze najnormalniejsza siec, bo nie polska

Gość gość
Nowe sieci oferty są właśnie po to żebyś miał taniej :D To chyba dość proste. Wszyscy dają nolimit za 3 dychy i wchodzi a2mobile i przebija ich. Tak to się właśnie musi kręcić.

Gość gość
gość dziś Heyah należy to T mobile , a virgin mobile ma nadajniki z play i t mobile, geniuszu :D

Gość gość
A nju do orange

Gość gościowa85
Mnie szlag trafia jak widze reklamy tej sieci. To samo maja moi Rodzice i Maz. Nie jestesmy homofobami, ale az mnie trzesie jak widze ich reklamy. Sa beznadziejne i nawet jak by mieli najlepsza oferte pod sloncem NIGDY sie na nia nie skusze!!! Ich reklamy to dno i nie ma w nich nic smiesznego!!!

Gość gość
A2 akurat jest polską siecią i nikt z konkurencji nie trzyma na nich łapy. Warto wypróbować i wspierać naszych. Wiadomo że jak nie spełnią oczekiwań to zmienić, ale generalnie nie celować w nich z pistoletu za nic.

Gość gość
Kurde, reklama jak reklama, nic strasnego, ani świetnego. Ważniejsze, że się z tej reklamy dowiediałem o nich w ogóle, a ofertę mają godną uwagi jak się okazało

Gość gość
Ja jestem biseksualistą, ale czegoś tak okropnego w polskiej tv nie widziałem..

Gość gość
Serio?! Co kogo obchodzi jaka jest reklama? Nawet nie oglądam reklam bo surfuje głównie w necie i nie oglądam telewizji. Ofertę mają zarąbistą, jak ktoś chce oszczędzić to bierze, jak chce płacić więcej niech zostanie tam gdzie jest. Dobrze, że na rynku jest większa konkurencja która chce coś zmienić dodatkowo.

Gość gość
Mi się podoba ta reklama i myślę że jest zabawna :) Ale każdy może mieć swoje zdanie

Gość gość
Jak widać w części komentarzy wychodzą różne kompleksy. Po co się denerwować? Nawet jeśli nie podoba się jakaś reklama to chyba "szkoda sensu" o tym rozprawiać w taki sposób. Ja się mam do nich przenieść bo rocznie zaoszczędzę 60zł czyli kasę na telefon na 2 i pół miesiąca.

Gość gość
oczywiście ,a nie widac ,podobno mają tam jakies upusty jako mniejszosć narodowa, a moze nie mniejszość.

Gość gość
Tak to jest oferta godna polecenia , mają tez tam czyszczenie komina w PAKIECIE. HI HI

Gość gość
Ja powiem tak: znienawidzilam te siec od pierwszej reklamy, wtedy jeszcze, kiedy leciała durna muzyczka i język. A potem to juz tylko gorzej. Nie lubię, jak ktos traktuje mnie jak idiotkę, a ta reklama jest właśnie dla debili stworzona. Ani kreatywna, ani zabawna, wszystko jest c*****e. Nie poszłabym tam nawet, gdyby za darmo dawali. Wole miec za te same pieniadze 4 gb mniej (jestem w play). Choc Play tez mnie wnerwia, bo reklamy z ta dwójka grających kretynów tez sq kompletnie bez polotu :/ w zasadzie wszystkie nasze sieci maja tak idotyczne reklamy od pewnego czasu, złamanego grosza bym tym marketingowcom nie dala. Tylko heyah jeszcze fajne reklamy ma, ale do t-mobile nie chce przechodzić

Gość gość
Glupszej reklamy dawno nie widziałam

Gość gość
nie powinno się patrzec na reklamę, a na to co dany operator oferuje. polecam porownac sobie na komorkomacie

Gość gość
Ale tu są tępę dzidy. Przecież każdy fryzjer to pedał!

Gość Ural

Co tu się stało, tyle kłótni o 1 sieć komórkową... Żeby jeszcze tu były jakieś szczególnie budujące komentarze to bym to zrozumiał.