Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Wspieranie polskie firmy kupujecie polskie produkty np

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze mi nie odwaliło, są kiepskie i drogie polskie produkty

Gość gość
dziecko drogie; NIE MA polskich smartfonów, komputerów itp. Wszystkie są składane w Chinach/Tajwanie/Korei a to że marka jest "polska" nie ma tu najmniejszego znaczenia. Różnica jest tylko taka, że dajesz zarabiać polskiemu januszowi, który i tak ma cię w d...

Gość prawictwo pospolite 114
myśle ze autorowi chodziło o produkty spożywcze ..

poza tym Myphone został zaprojektowany przez polską firmę Wieć podejrzewam ze jest częsciowo polski chociaz i tak sklada sie go w chinach https://pl.wikipedia.org/wiki/MyPhone

W Chinach ok ale polskie projekty tyle tylko że są zagranica Ale przecież niemieckie samochody podzespoły są też robione w Polsce czy to oznacza że są polskie nie to są niemieckie

Ja ci zdradze tylko tyle ze chinskie produkty są coraz lepsze .. W latach 90-tych to był syf , ale juz obecnie ich jakośc jest średnia Mój tata miał chinską wiertarkę od 2009 roku za 120 zł i dopiero po 7 latach uzywania mu sie zepsuła w tym roku kupił nową oczywiscie też chinską.. Zachodnie o podobnych parametrach kosztują 400 zł i szkoda na nie kasy ... Zresztą Chiny rzadzą teraz swiatem . .Trzeba sie z tym pogodzić .. Bo potrafią zrobić i tansze produkty i droższe lepsze .. A Zachód potrafi tylko drogie i przepłacone , nie warte swojej ceny