Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Opolu będzie wreszcie wydział medyczny wraz z pierwszą kliniką w Opolu

Polecane posty

Gość gość

Opole do tej pory było jedynym miastem wojewódzkim bez kierunku lekarskiego ale od tego roku na uniwersytecie opolskim jest wreszcie kierunek lekarski i już wszystkie miasta wojewódzkie mają kierunki lekarskie i ma oprócz obecnego kierunku lekarskiego ma powstać wydział medyczny na ulicy oleskiej a wojewódzkie centrum medyczne które jest największym szpitalem w Opolu ma być przekształcone w klinikę i chce się ten szpital wyremontować za 100 milionów złotych...

Gość gość
A w tym budynku w którym będzie wydział medyczny będzie to wyremontowane i nowoczesne w pełni wyposażone w pobliżu są placówki medyczne szpital i laboratoria i inne tego typu rzeczy więc jest dobra infrastruktura i opole dzięki tym inwestycja zwiększy swoją atrakcyjność i nie będzie gorsze od innych miast wojewódzkich i będzie mniej zadoopiastym miastem wojewódzkim...

Gość gość
Opole z roku na rok jest coraz bardziej atrakcyjne i coraz bogatsze i w Opolu powstają wielkie firmy biurowce i korporacje i jest coraz więcej pracy kilka lat temu w Opolu bezrobocie wynosiło 15 procent a dziś wynosi 5 procent i ciągle spada i niedługo spadnie poniżej 4 procent i niedawno w Opolu powstało bardzo nowoczesne multimedialne muzeum czyli muzeum polskiej piosenki oraz muzeum Śląska opolskiego i ma niedługo powstać muzeum jeńców wojennych a w ogrodzie zoologicznym w tym roku powstanie (do końca roku) szklarnia z rzadkimi gatunkami zwierząt i mało kto wie że w Opolu jest skansen muzeum wsi opolskiej oraz 3 teatry i filharmonia opolska ale każdy wie że w Opolu jest amfiteatr gdzie są koncerty piosenki polskiej...

Gość gość
Opole staje się coraz bardziej atrakcyjne ps 10-15 km od Opola jest park rozrywki czyli jurapark krasiejów bardzo ładny nowoczesny ciągle rozbudowywany park rozrywki wraz z dinoparkiem muzeum Ziemi tunelem czasu i atrakcjami multimedialnymi itd bardzo atrakcyjny jest ten jurapark krasiejów i z roku na rok przybywa atrakcji

Gość gość
Więc zachęcam do Opola to piękne miasto ps w tym roku w Opolu ma zacząć się budowa parkingu podziemnego pod centrum handlowym solaris center w Opolu oraz powstanie tam park z małą infrastrukturą oraz miejsce gdzie będą koncerty w plenerze koło Ch solaris i w Opolu powstaje właśnie na osiedlu Malinka park sensoryczny z kilkoma rodzajami stref rozrywki i miejsc rozrywkowych oraz ma zacząć się remont teatru im Kochanowskiego w Opolu oraz ma powstać piękny deptak z infrastruktura w centrum Opola ba ulicy krakowskiej...

Gość gość
To super lubię opole cieszę się że zmienia się na lepsze

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Czemu nikt mi nie odpisuje

Gość gość
Up

Gość gość
bo jesteś mateuszu kołbucu kompletnie yebnięty i nikogo nie interesują twoje wypociny a teraz żegnam ozięble 🖐️

Gość opolska dziołcha
Wyjechałam z Opola po studiach.Wracam do moich korzeni,odwiedzam moich bliskich.Kocham to miasto,te moje ulubione miejsca i wspomnienia. Ciesze się niezmiernie,że Opole rozkwita na naszych oczach.Pozdrawiam miłośników Opola i Ziemi Opolskiej.

Gość gość
Opole bardzo rozkwita ps opolska dziołcha ja mieszkam też na Opolszczyźnie niedaleko miasta Namysłów (województwo opolskie) ps cieszę się że w Opolu już jest kierunek lekarski i będzie wydział medyczny Oraz klinika bo Opolu tego brakowało i teraz z medycyna na uniwersytecie opolskim oraz z wydziałem medycznym i klinika będziemy mieć więcej studentów i może uda się przekonać młodych by zostali w Opolu

Gość gość
Up

Gość Nie nazywam się Aśka
Namysłów jutro w godzinach 13-15 będę w Opolu.daj numer tel.zdzwonimy się i wylizesz mi sroma do orgazmu:-)mówie poważnie

Gość gość
Gościu,mam taki zamiar by na stare lata wrócić do Opola.Piękne osiedla mieszkaniowe! Jedno z nich zachęca mnie do powrotu: http://www.wodnanuta.pl/ Piękne!! Pozdrawiam.

Gość gość
nie bo jestem pedałem

Mam auto nie musisz mnie zapraszać do domu.mówię poważnie proszę o numer.

Gość gość
Nie nazywam się Aśka dziś ..... to ta ze szk.specjalnej

Wcale nie.mam męża i kochanków. Podnieca mnie Namysłów. Chcę przeżyć z nim przygodę.

Mam 24 lata jestem ładna i zgrabna.chce przeżyć przygodę .zobaczyć jak jest w łóżku z nieudacznikiem.

Namysłów k***a odezwij się!