Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ftu92

Czy zasługuje na wybaczenie?

Polecane posty

Gość Ftu92

Dzień dobry. Jestem z moja dziewczyną od roku. W noc sylwestrowa popełniłem straszny błąd. Upilem się do nieprzytomności i zrobiłem jej awanturę, szarpalismy się i klocilismy. To wszystko przy znajomych. Nie chce mi się żyć, bo wiem jak straszną głupotę zrobiłem. Jednakże daliśmy sobie parę dni żeby odpocząć i przemyśleć. wysłałem jej duży bukiet na przeprosiny i zapisałem się do psychologa. Nie po to by jej zaimponować ale po to, żeby sam naprawić błąd i juz nigdy się tego nie dopuścić. Ale czy zasługuje na wybaczenie? Mówiła że strasznie ciężko jej o tym myśleć i musi mieć dużo siły aby to wróciło do normy. Rozmawiałem nawet z jej siostra, opowiedziałem co się stało. Najgorsze jest to że nigdy bym się tak nie zachował i jest mi bardzo wstyd. A problem jest w tym, że się upilem, choć wszyscy byliśmy totalnie pijani, to ja najbardziej się wbilem e pamięć. Co moglibyście mi doradzić? Czy dać sobie spokój, choć bardzo ją kocham, to nie chce jej już nigdy skrzywdzić. Czy walczyć? Pokazać że chce zmiany i zabić to zło w zarodku? Proszę o wyrozumiałość, nie chcę hejtu bo doskonale wiem jak źle postąpiłem. Poproszę tylko o normalne rady Pozdrawiam

Gość gość
Tak zaslugujesz.I nie dlatego,ze dziewczyne kochasz,a ze widzisz swoj bald,przyznajesz sie do tego i chcesz naprawic poprzez prace nad soba. To bardzo dobrze rokuje,mysle ze spokojnie mozesz prosic o wybaczenie. Mam zasade ,ktora kieruje sie przez zycie. Blad popelnic nie jest tragedia.Tragedia i glupota jest go powtorzyc. Glowa do gory ,mysle ze twoja dziewczyna moglaby przychylic sie do mojej zasady i dac tobie powtorna szanse. Pozdrawiam. @E