Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślałam że to co mówią o Ukrainkach to tylko plotki.

Polecane posty

Gość gość

Myślałam że to co mówią to tylko plotka (to że się puszczają, lecą na kasę). Mieszkam w internacie, mieszkają tutaj też Ukrainki, niedawno też była wymiana i przyjechalo kilka Ukraińców. Teraz już wiem że to co mówią nie jest żadną plotka. Ukrainki które tu się uczą i mieszkają w internacie strasznie się puszczają, co wyjdą na imprezę to widzę jak wracają z jakimś facetem, jak mnie chłopak odwiedził to jedna na chama weszła do mojego w pokoju ubrana w "spodenki" (majtki są dłuższe) i w koszulkę na ramiączka z głębokim dekoltem i tak sobie usiadła i się rozkraczyla, na szczęście mój chłopak nie przepada za takimi osobami i ja wygonil (widać że nie była zachwycona) Ale co one wyprawiają to normalnie kosmos, są takie co wchodzą do męskiej łaźni pod prysznic gdy chłopak się myję. Dziewczyny nie mogą tutaj przyjść z chłopakiem bo te się wpychaja i podrywaja, wchodzą do męskich pokoi... Jedna to się jeszcze chwali że taki jeden kupił jej torebkę za loda... Myślałam że tylko te tutaj takie są, potem przyjechały z wymiany, to samo... Tyle że dodatkowo nie sprzątały i po sobie syf zostawialy w łazience, stołówce...

Gość gość
to polski rząd zafundował nam takie ukraińskie "ubogacenie kulturowe" ale lepsze te lafiryndy, niż arabki i inne debilki muzułmańskie w Warszawie, nie dość, że zachuszczone to brzydkie i prymitywne. Bleeee :P

Gość gość
To samo robią odrobine starsze Polki jak wyjadą za robotą do UK albo Niemiec.

Gość gość
Polki na Zachodzie tego nie robią na taką skalę, chyba, że masz na myśli swoją matkę i siostry...

Gość gość
a seksowne są te Ukrainki? gdzie jest ten przybytek rozkoszy może wpadnę ;-)

Gość prawictwo pospolite 114
życie jest tylko jedno i trzeba korzystać z niego , a nie życ jak zakonnica i zdechnąc jak smieć.. Te Ukrainki przynajmniej swietnie sie bawią

Gość prawictwo pospolite 114
myślisz ze kiedy będą sie bawić , jak skończą 50-tkę ? hehe

Gość gość
Szczerze to nie wiem, niektóre owszem ładne ale niektóre walą taką tapetę że to zupełnie 2 różne osoby... Robią to te mniej urodziwe (delikatnie mówiąc), one bardzo mocno się malują. Ale widzę że facetom to nie przeszkadza, mocna tapeta i jest ok, nawet tusza nie stanowi problemu. Ale co robią to ludzkie pojęcie przechodzi, jakiś chłopak przespał się z jedną a potem latał przerażony bo nie wiedział czy coś przypadkiem nie złapał.

Gość gość
Polki robia to samo na zachodzie.

Gość gość
niejeden facet skrycie marzy , by ktoś znany tylko z widzenia wszedł mu pryszcnic , umył plecy i zrobił spontanicznie loda

Gość gość
Patrzcie jaki mamy ładny przykład lojalności polaczków - jak Ukrainka się puszcza i zachowuje jak dzifka, to polaczek ją wybieli, a pluć będzie na Polki. Polaczki, gardzę wami, naprawdę.

Gość gość
to prawda ekonomiczna matoły, im biedniejszy kraj, tym kobiety muszą szukać sponsorów częściej i dotyczy się to też Arabek, najbardziej znane jako prostytutki są Marokanki i Jordanki, a gdzie istnieje w Europie najlepszy kraj do prostytucji? W Europie Wschodniej, a szczególnie w zdegenerowanej banderowskiej i upadłej UPadlinie. To i Ukrainki szaleją, w sumie to dobrze niechaj mają trochę przyjemności z życia, tylko trzeba uważać, aby czegoś nie załapać...

Gość gość
gość dziś Polki na Zachodzie tego nie robią na taką skalę, chyba, że masz na myśli swoją matkę i siostry... X Hahaha nie robią tego na taką skalę? To mocno byś się zdziwiła. Naprawdę ogromna większość młodych Polek, jak wyjedzie za granice do roboty to łomocze się aż wióry lecą. W dodatku robią to głównie z bambusami i arabusami.

Gość gość
Do mnie do mieszkania przylazla w samym staniku i majtach :/ co te fleje maja we łbach ciekawe czy u siebie też tak robią : /: