Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GłupiaCipa

Idiotyczne RANDKI!

Polecane posty

Gość GłupiaCipa

Przyznam szczerze, że nigdy nie lubiłam chodzić na randki, ale po kilku miesiącach od rozstania z moim facetem postanowiłam, że czas najwyższy znowu zacząć się umawiać. Musze powiedzieć, że to chyba najgłupsza decyzja w moim życiu jak do tej pory, nawet biorąc pod uwagę mój ostatni związek. Nie wiem czy to ja jestem inna, czy ci mężczyźni zrobili się już dawno temu tak nieogarnięci, że szkoda mi na to wszystko czasu. Ja oczywiście wiem, że żeby znaleźć miłość trzeba się poświęcić, ale mam 31 lat i nie jestem głupiutkim podlotkiem, żeby udawać, że śmieszą mnie czyjeś głupie żarty, pociąga mnie gadanie o niczym i takie tam. Powiecie, że źle wybieram facetów, z którymi się umawiam. Pewnie tak, ale czy nie uważacie, że kiedyś z randkami było inaczej? Teraz to chodzi chyba tylko o to, żeby iść do łóżka, a jak po trzech laska nie zdejmuje majtek, to jest głupią cipą.

W zeszłym roku gadałem na różnych portalach z ponad setką osób, z kilkudziesięcioma umówiłem się na randkę. 5% było na tyle interesujących, że umówiłbym się jeszcze raz.

Gość gwoli wyjasnienia
No wiec cala nadzieja w tych 5-ciu procentach. Tyle, ze trzeba najpierw towarzystwo przesiac i tu juz czesto ludziom brakuje cierpliwosci. Ale prawdopodobienstwo jest nie-zerowe, co pociesza :D

Z jedną z tych osób jestem w związku, ale też już zwątpiłem, że poznam kogoś z mózgiem, sercem i wyobraźnią.

Gość gość
Najpierw spójrzcie na siebie.