Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż już przegina.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy 2.5 roku po ślubie, prawie 5 lat razem mieszkamy.mamy duże gospodarstwo i wspólnie pracujemy ale pieniądze trzyma on i mi wydziela.No ale nie w tym rzecz..ostatnio na mnie bluzka i wyzywa od tępaków bo potrzebuje chwili żeby cos zrozumiec ( działania matematyczne,rachunki) on sie gotuje ,denerwuje i wyzywa."idę od Ciebie tępaku""Ty i tak tego nie zrozumiesz bo jesteś tępa ". Od jakiegoś czasu mnie nie szanuje.Nie wiem co złego mu w życiu robię..

Gość gość
Pozwalasz mężowi żeby zabierał ci zarobione pieniądze? Jestem w szoku, muszę się chwilę ogarnąć.

Jest większy problem-wszystko wskazuje na to że jednak ma rację że masz problem:O.Pewnie się syfem obżerasz co niszczy mózg:O.A to wina terrorystów rządowych😠.Powiedz mężusiowi żeby do nich miał pretensje:P.

Gość gość
My jesteśmy 15 lat po ślubie, mamy osobne konta, ja mam swoje na swoje wydatki, on odpłacił dom, kolejne samochody, opłaty, remonty. Nie jest super bogaty, po prostu ciężko pracuje, jak trzeba to po 12 h od 3-4...a popołudniu na równi ze mną ogarnia dom i dzieci....

Gość gość
Ale zaraz macie gospodarstwo rolne? A czyja jest ziemia, majątek?

Gość gość
Ale zaraz macie gospodarstwo rolne? A czyja jest ziemia, majątek?