Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 15

Polecane posty

Gość gość
22:42 Konserwator powierzchni płaskich lub przy taśmie w fabryce.

Odpowiedzi o zarobki mozna udzielić tylko na podstawie dokładnych, sprecyzowanych danych a nie geograficznych ogólności...

Gość gość
Bo ci debile porównują bogata Norwegie do Polski :D Ręce opadają. To ja się zapytam pisuary, dlaczego niemiec zarabia mniej od norwega???!

Gość gość
gość dziś Fakt - Bystry to on nie jest ale ma chęci być. O tej porze może wystarczyć :D

Gość gość
Z nim szkoda zachodu na jakiekolwiek dysputy! On jest ogarnięty omamem :D Tylko jego prawda jet obiektywna i obowiązująca .I żeby nie było:chodzi o shmatyna :D

Gość gość
22:46 Bo Niemiec pod tym samym zarządem co Pełowiec czy Kodowiec! No ale idź już spać dziecko i nie męcz się tak bo ci bańka pęknie!

gość dziś Bo ci debile porównują bogata Norwegie do Polski smiech.gif Ręce opadają. x x Na razie oni nie wiedzą o jakich krajach "myśleli"....:D

Gość gość
22:49 Ale przynudzasz stary! Dowcipy ci nie wychodzą dyskusja jest denna.

Gość gość
Pisuar musiał sam napisać że myśli trzeźwo i racjonalnie bo nikt by nie zauważył. A później wyklepal na pamięć Rotschilda, międzynarodowa krzywdę, biedę polskiego narodu, kredyty, i biznes Woman która robi dobra kasę i nie podziela jego szaraczkowatych żali z doopy :D

Gość gość
Omamem shatyn? W którym poście to zauwazyłeś? Może tyle nie pij.

Gość gość
22:52 Tylko że ja trzepię lepszą kasę niż ta lalunia i jestem od niej dużo ładniejsza. :D Znów ci żart nie wyszedł :D

gość dziś 22:49 Ale przynudzasz stary! Dowcipy ci nie wychodzą dyskusja jest denna. x x Przynudzam? Bo? Może jakiś konkret? Dowcipów nie ma w tym co napisałem. \Dyskusja? Takiej tu nie ma bo dyskusja polega na wymianie poglądów popartych argumentami. poprosiłem o argumenty, konkrety i co? Brak odpowiedzi. A więc i dyskusji nie ma.... Bido....:D

Gość gość
gość dziś 22:46 Bo Niemiec pod tym samym zarządem co Pełowiec czy Kodowiec! No ale idź już spać dziecko i nie męcz się tak bo ci bańka pęknie! Xxxx To jedz do Arabii Saudyjskiej, tam jest jeszcze lepiej. A tak na serio- z większym debilem jeszcze nie gadałem :D

Gość gość
Kiedy wchodzi pełowiec do naszej firmy od razu wiem na czym go wykiwać i jak wyciągnąć od niego kasę. Przez 25 lat nauczyłam się na pamięć głupoty tych ludzi i potrafię ją brawurowo wykorzystywać. W zasadzie to nie przeszkadzają mi oni, ale miło będzie wymienić ich na lepszy sort! :D

Gość gość
Ta, Trzepiesz kasę :D:D:D

Gość gość
To idź już spać, jutro będziesz doic naiwniakow na gruba kasę a później spędzisz nastepna noc na kafeterii. Kurfa czy te pisuary maja chociaż trochę inteligencji i instynktu żeby się nie ośmieszac? :)

Gość gość
No dobra! Jeszcze trochę i kaczor zrobi z wami porządek! Mam nadzieję że tym razem nie odpuści! Nic wam nie pomoże, kablowanie do eurokołchozu ,wyzywanie od pisuarów itp.Jedno wiem:Kaczor jaki jest ,taki jest,ale on w tym całym szambie jeszcze ma jaja i jako tako stara sie dbac o ten kraj i jego obywateli! A przede wszystkim nie S/R/A do własnego gniazda, tak jak sprzedawczyki z PO,KOD i inni!

gość dziś No dobra! Jeszcze trochę i kaczor zrobi z wami porządek! Mam nadzieję że tym razem nie odpuści! x x Jarosław K. może najwyżej popuścić ze złości. I tyle jego.

Jedno wiem:Kaczor jaki jest ,taki jest,ale on w tym całym szambie jeszcze ma jaja i jako tako stara sie dbac o ten kraj i jego obywateli! x x A owo "dbanie" polega na łamaniu konstytucji i prawa, oraz okłamywaniu wyborców.

Gość gość
Pewnie że zrobi. Rozpieprzy te układy i układziki i powsadza ich do pierdla a tam z łańcuszkami przy kostkach będą mi wykładali kostkę brukową przed domem -dniem i nocą na 3 zmiany! Będziemy potęgą infrastruktury drogowej na świecie. Spłaca wszystkie krzywdy! Tego sobie życzmy na nadchodzące dziesięciolecia. Niech się nam dobrze żyć zacznie!

Gość gość
Konstytucja jest do wyjebania tak jak ty z tego forumu! Zmienimy konstytucję na taką przy której będziesz zapieprzał na nas tak jak my zapieprzaliśmy na ciebie Ćwoku!

Jak widze ktos nadużył napojów wysokoprocentowych i przyszedł tutaj rozładowac frustracje. To smutne ale jak widac sie zdarza. Miłej nocy ! :D

Gość gość
Śmiej się śmiej! Ktoś musi zapieprzać żeby bawić mógł się ktoś. Ja częściowo się już bawię a będę się bawić jeszcze lepiej! Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni!

A owo "dbanie" polega na łamaniu konstytucji i prawa, oraz okłamywaniu wyborców. xxxx jaka zdolna bestia z tego Kaczyńskiego. Nauczył się od tuska.

Gość gość
kiedy tusk złamał konstytucje albo prawo?