Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 15

Polecane posty

Gość gość
Jaki Shatyn. To było do ciebie prostaczku :)

Gość gość
A teraz obronco Odurzonej bierzesz w pape jak Agatka Mirkowi i cisza nocna :)

Gość gość
Gliński zapłacił 500 milionów !! zł za obraz, który od końca wojny wisi na Wawelu i który nie może go opuścić - dla pisiorów jest to OK Misiewicz dostaje 12 tyś/m-c za czytanie gazet - dal pisiorów jest to OK Rydzyk dostał 20 milionów !! na szukanie wód termalnych w Toruniu - dla pisiorów jest to OK Roczna ochrona kaczora kosztuje podatników (a więc również CIEBIE) 1 MILION zł - dla pisiorów jest to OK

Gość gość
haha, kretyn potrafi tylko infantylnie ściągać riposty od innych, żenada :D

Gość gość
jakiego "ciebie"? a kim jest ten "ciebie"?

Gość gość
wskaż post w którym ktokolwiek bronił dziś odurzoną, durny łbie :D

Gość gość
"gość dziś jakiego "ciebie"? a kim jest ten "ciebie"" x gościu, ten sketyniały przyd/upas szmatynka myśli, że to wszystko pisze jedna osoba :D:D choć ja dostrzegam z co najmniej trzy 🖐️

Gość gość
gość dziś jeszcze nie śpisz dziadek? ; o

Gość gość
Mama Stifflera jest dobra :D

_iftar_ dziś https://pbs.twimg.com/media/C1caNd8WIAAmNVC.j pg x shatyn jakto możliwe, że ten kod się nie poznał na tobie i twoim centrum komputerowym i ciebie tam nie zatrudnił??? x x Może dlatego sie nie poznał, że nie mam centrum komputerowego i nie jestem informatykiem. Za to takowym jest mój syn. Ale jemu też nie proponowali.

Pisanie dzisiaj o kłopotach Mateusza Kijowskiego to jak kopanie leżącego. Z tą jedną różnicą, że położył się na życzenie, wcześniej przewracając się o własne nogi. Co gorsze, ciągnie za sobą cały ruch obywatelski, który mu zaufał. Tymczasem o niejasnych powiązaniach finansowych lidera KOD wiadomo było od dawna. W końcu czara goryczy się przelała i ktoś z wewnątrz organizacji zadał cios. A później posypały się następne. I to takie, po których portugalska eskapada Ryszarda Petru wygląda jak niewinne faux pas.

cd... x sam statut KOD w paragrafie 70 pkt. 4 głosi, co następuje: „Zabrania się zakupu towarów lub usług od podmiotów, w których uczestniczą członkowie Stowarzyszenia, członkowie jej organów oraz pracownicy oraz ich osób bliskich, na zasadach innych niż w stosunku do osób trzecich lub po cenach wyższych niż rynkowe”. Nie wiem u kogo wymodlił taką opozycję Jarosław Kaczyński, ale nowy rok zaczyna się dla PiS-u jak we śnie. Najpierw Nowoczesna, a teraz KOD strzelają sobie wizerunkowo w oba kolana. x Całość: http://skroc.pl/e49a6 x x Kijowski powinien zrezygnować sam i to jak najszybciej...

Gość gość
Ciekawe kiedy ta zbieranina od Kukiza zacznie zaliczac afery :)

Gość gość
Ifciunia, nie ekscytuj sie tak, bo popuscisz. W twoim wieku to juz calkiem mozliwe.

_iftar_ dziś Już to tłumaczyłam: pisiaki sa do porzygania nudne. A kodczkodany aż proszą na kolanach by drzeć z nich łacha x x Mówimy o czymś innym. O strzyżeniu baranów. Poszykaj sobie ile kosztuje utrzymanie naczelniczka...

Gość gość
Mama Stifflera teraz bedzie przez kilka dni bila piane jak z kanapkami, co najmniej jakby to jej z kieszeni zajepal :)

a to te alimenty już nie są jego prywatna sprawą??? x x Są w dalszym ciągu co nie oznacza, że taka postawa Kijowskiego nie jest naganna.

_iftar_ dziś I co shatyn, wcześniej to wam kodczkodanom nie przeszkadzało, było prywatną sprawą Kijowskiego??? Teraz zaczęło przeszkadzać??? x x Nie jestem kodczkodanem, zawsze mi przeszkadzało i zawsze było prywatną sprawą Kijowskiego. Tak jak wyjazd Petru tez jest jego prywatną sprawą ale też mi przeszkadza bo źle o nim świadczy (mówię o terminie, czasie w którym wyjechał).

Gość gość
_iftar_ dziś Zaległości w spłacie alimentów, enigmatyczna historia zatrudnienia, twierdzenie, że na Komitecie niczego nie zarabia a utrzymuje go obecna małżonka. x a to te alimenty już nie są jego prywatna sprawą??? fffg No twoja sprawa to to raczej nie jest :D Chociaz Trotyl pewnie sadzi naczej :classic_cool:

Gość gość
Chyba ze to Iftarze Kijek nie placi na bachora?

_iftar_ dziś Ja na utrzymanie JarKacza z własnej woli nie płacę. Co o tym sądzę - pisałam nie raz, nie dwa. x x Ale mowa była nie o tobie a o tych strzyżonych czyli członkach pisu. Ty jesteś sympatykiem, podobnie jak ja jestem sympatykiem KODu.

Gość gość
W calym cywilizowanym swiecie nie uchwala sie budzetu za pomoca przypadkowych osob :D Oczywiscie alimenty to wieksza zbrodnia..

I jeszcze jedno. Te media których tak nie lubisz, zgodnie stwierdzaja to co oczywiste w sprawie jednego jak i drugiego, wykazując tym samym obiektywizm.

I uprzedzam. Za chwilę powstanie nowy topik... Inna sprawa, ż eto skandal co się dzieje z techniką informatyczną w tej firmie.

Gość gość
gość dziś W calym cywilizowany swiecie nie uchwala sie budzetu za pomoca przypadkowyc osob Oczywiscie alimenty to wieksza zbrodnia.. xxxx a od kiedy Polska to cywiliowany kraj? Kiedy w tej Polsce było normalnie?